BRAVO, JUNACI! Dvojica Novopazaraca spasli ženu od sigurnog utapanja u Ulcinju! "VIDIM MOMKA PANIČNO NEKOG ZOVE, MISLIM ZOVE NEKOG SVOG, KAD ONO..."!


IZVOR: Republika - 22.06.2024 | 21:32


Sead je opisao kako je žena bila teška, te da je pomislio da je mrtva.

Foto: Printscreen/Facebook
BRAVO, JUNACI! Dvojica Novopazaraca spasli ženu od sigurnog utapanja u Ulcinju! "VIDIM MOMKA PANIČNO NEKOG ZOVE, MISLIM ZOVE NEKOG SVOG, KAD ONO..."!

Velika plaža u Ulcinju juče je bila poprište herojskog čina dvojice hrabrih Novopazaraca, Seada Bihorca i Enesa Avdovića, koji su hitrom reakcijom spasili ženu koja je izgubila svest dok je bila u vodi. Sead je ispričao detalje ovog dramatičnog događaja i otkrio da je žena koju su spasili sada u dobrom stanju.

Sead je opisao kako je uživao u razgovoru sa prijateljem u restoranu na plaži kada je čuo paničnu viku koja ih je prekinula. Bez oklevanja, skočio je sa terase restorana pravo u vodu, gde je zatekao ženu od oko 60 godina bez svesti i potpuno potopljenu. Bez premišljanja, Sead ju je izvukao iz vode i odmah pritekao u pomoć.

- Taman što sam seo u restoran da popijem kafu sa drugarom i gledamo u vodu, kad vidimo momka koji doziva iz vode i panično viče gledajući ka nama. Mislio sam da zove nekoga svog, ali kad sam bolje pogledao, shvatio sam da se bori sa nekim u vodi i da mu ponestaje snage jer su bili poprilično daleko od obale - počinje priču Sead za "Sandžak danas".

Sead je opisao kako je žena bila teška, te da je pomislio da je mrtva. Međutim, njegova brza reakcija dala je rezultate - okrenuo je na stomak i udario po leđima. Žena je ispovraćala vodu i povratila svest. Hitna pomoć je stigla za deset minuta, a prema informacijama koje su dobili od nje, žena je sada u dobrom stanju.

Sead je istakao da nije razmišljao o svojoj sigurnosti, već je bio vođen željom da pomogne. 

- Nisam razmišljao o svom životu i svojoj sigurnosti jer sutra možda moja majka može da se nađe u takvoj situaciji - rekao je hrabri Novopazarac.

Muškarac koji se prvi borio da ženu izvuče iz vode bio je Enes Avdović, koji je bio u društvu svoje supruge koja je takođe pokušavala da pomogne. Oni su još jedni junaci ove priče. 

Bonus video