MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR PRIMA GRAĐANE SVAKOG PETKA! Ovako možete da zakažete svoj termin


IZVOR: Republika/A.K. - 24.06.2024 | 16:11


Sastanke sa ministrom moguće je zakazati svakim radnim danom od 8h do 15h

Foto: Ministarstvo zdravlja
MINISTAR ZDRAVLJA ZLATIBOR LONČAR PRIMA GRAĐANE SVAKOG PETKA! Ovako možete da zakažete svoj termin

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar, jednom nedeljno primaće građane i razgovaraće sa njima o problemima i predlozima koji se tiču dobrobiti pacijenata.

- Poštovani građani, naše najveće bogatstvo je zdravlje nacije. Želim da zajedno sa svojim najblizim saradnicima od Vas lično čujem sa kojim teškoćama se susrećete u ostvarivanju svog zdravstvenog prava, šta je to dobro u okviru zdravstvenog sistema, a šta može da bude bolje. Zdravlje svakog čoveka u našoj zemlji je prioritet Vlade Republike Srbije i zato ću svu svoju snagu uložiti u napore da teren javnog zdravlja bude zajedničko polje svih nas, bez obzira na razlike bilo koje vrste. Pozivam Vas da razgovaramo svakog petka od 10h do 12h u prostorijama Ministarstva zdravlja, jer zdravstveni sistem pripada svima nama, služi nasem zdravlju i životnoj blagodeti cele nacije - poručio je ministar zdravlja Zlatibor Lončar i pozvao sve građane koji žele da razgovaraju sa njim, da to i učine.

Foto: Ministarstvo zdravlja

 

Sastanke sa ministrom moguće je zakazati svakim radnim danom od 8h do 15h na broj telefona 0648811517

Podsetimo, u proteklih mesec i po dana Ministarstvo zdravlja je u tri navrata organizovalo preventivne preglede gde je blizu 95.000 građana u samo tri dana proverilo svoje zdravlje. Tom priliko su kod skoro 10 odsto pacijenata, bez ikakvih simptoma, otkrivena različita oboljenja, kod kojih je uspešnost izlečenja u direktnoj vezi sa ranim otkrivanjem bolesti.

BONUS VIDEO