SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađena Radmila kod Pirota, njen sin otkrio gde je bila!


IZVOR: Republika - 26.06.2024 | 19:04


Žena nađena nakon 56 časova od nestanka.

Foto: Rina
SREĆAN KRAJ POTRAGE! Pronađena Radmila kod Pirota, njen sin otkrio gde je bila!

Iako je gubio nadu da mu je majka živa, sin Radmile M. potvrdio je srećne vesti.

- Hvala bogu našli smo je živu. Nije baš u najboljem stanju jer smo je našli nakon 56 sati od nestanka. Bila je u prirodi prilično umorna i dehidrirana. Sada je u Urgentnom centru i oporavlja se - rekao je njen sin za Telegraf.rs.

Radmila je pronađena u 16.45.

U slučaju nestanka osobe, važno je da odmah preduzmete određene korake kako biste povećali šanse za brzo pronalaženje. Evo nekoliko korisnih saveta kako možete pomoći:

Obavestite policiju: Odmah kontaktirajte lokalnu policiju ili nadležne institucije za nestale osobe. Pravovremena prijava je ključna jer policija može odmah pokrenuti potragu i pružiti neophodnu podršku.

Sakupite informacije: Pripremite sve relevantne informacije o nestaloj osobi, kao što su opis izgleda (visina, težina, boja kose, boja očiju, posebni identifikacioni znaci), poslednje poznato mesto boravka, fotografije, kao i bilo koje medicinske ili druge specifične informacije koje bi mogle pomoći u identifikaciji.

Obavestite bližnje: Kontaktirajte rodbinu, prijatelje i druge bliske osobe nestale osobe kako biste dobili dodatne informacije koje mogu biti korisne u potrazi. Oni takođe mogu pomoći u širenju informacija i mobilizaciji dodatnih resursa.

Koristite društvene mreže: Objavite informacije o nestanku na društvenim mrežama kako biste što šire obavestili javnost. Deljenje informacija može pomoći da se brže dođe do korisnih tragova ili svedoka.

Saradnja sa medijima: U nekim slučajevima, mediji mogu pomoći u širenju informacija o nestanku osobe putem vesti ili društvenih mreža, što može dovesti do korisnih saznanja ili tragova.

Učestvujte u potrazi: Ukoliko se organizuje potraga, pridružite se ako ste u mogućnosti. Učestvovanje u potrazi može biti korisno jer ste možda upoznati sa mestima gde je nestala osoba često boravila ili ih poznajete.

Ne odustajte: Nastavite da pratite sve informacije i kontakte sa nadležnim institucijama, kao i da pružate podršku porodici i prijateljima nestale osobe.

Situacija sa nestalom osobom zahteva brzo delovanje i koordinaciju različitih resursa. Važno je da ostanete smireni, ali odlučni u naporima da se osoba pronađe što pre.

BONUS VIDEO: