HOROSKOP ZA NEDELJU 7. JUL 2024! Lavovi - iskoristite priliku da brzo završite važan posao, Ribe - sumnja i nepoverenje nagrizaju vam vezu!


IZVOR: Republika - 07.07.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 7. JUL 2024! Lavovi - iskoristite priliku da brzo završite važan posao, Ribe - sumnja i nepoverenje nagrizaju vam vezu!

Ovnovi, suočavate se s velikom dilemom da li da prihvatite novu radnu poziciju ili započnete rad na novom projektu. Bikovi, ovaj dan vam donosi nestabilnost, a sve može biti uzrokovano zakašnjenjem uplate nekog novca. Oslonite se na saradnike. Blizanci, današnji dan vam može doneti novu poslovnu ponudu. Pa ipak, kao da niste sigurni u sebe. Rakovi, obnovićete saradnju s bivšim partnerima, ali tokom toga mogu se stvoriti prepreke što se tiče nekih papira. Lavovi, iskoristite današnju priliku da veoma brzo završite važan deo posla. Pred vama je nova investicija. Device, iskoristite analitičke sposobnosti jer vas pravi potez vodi u pravcu prelaska na plaćeniju poziciju.

Vage, pred vama je miran period, tokom kog ćete uživati u partnerovoj pažnji i nežnostima. Škorpije, situacija između vas i partnera je stabilna. Iskoristite ovaj dan za zajedničke užitke i razmenu nežnosti. Strelci, harmonija između vas i partnera donosi vam dodatnu motivaciju da ostvarite dugoročne ciljeve. Jarci, današnji prigovor od partnera može biti zaslužen. Previše ste se okrenuli poslu, te ste ga zapostavili. Vodolije, sklad u vezi s partnerom donosi vam snažnu motivaciju za uspeh na svim ostalima poljima. Ribe, sumnja i nepoverenje nagrizaju vaš odnos s partnerom. Budite otvoreniji prema partneru.

Što se zdravlja tiče, Ovnovi su preumorni, Ribe će mučiti bolovi u kostima...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video