KAKO I PRILIČI HEROJU! RANJENI ŽANDARM SUTRA IZLAZI IZ BOLNICE: Biće mu priređen DOČEK!


IZVOR: Republika/M.S. - 07.07.2024 | 21:34


Žandarm će sutra napustiti bolničku postelju, ali to nije sve!

Foto: MUP Srbije
KAKO I PRILIČI HEROJU! RANJENI ŽANDARM SUTRA IZLAZI IZ BOLNICE: Biće mu priređen DOČEK!

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovaće sutra u 11.30 časova u Odredu Žandarmerije u Beogradu na dočeku povređenog žandarma Miloša Jevremovića koji sutra izlazi iz bolnice.

Predstavnici medija, koji će se akreditovati sutra do 10 sati, ispratiće događaj od 11.15 časova u Odredu Žandarmerije u Rakovici.

Žandarm Miloš Jevremović je povređen prilikom napada teroriste Miloša Žujovića, koji je Jevremovića pogodio samostrelom dok je bio na dužnosti ispred izraelske ambasade u Beogradu. Nakon toga, žandarm je upućen na lečenje, operisan je, a teroristu je, u samoodbrani, neutralisao prilikom napada.

Podsećamo, vehabija Miloš Žujović (25) izvršio je teroristički napad ispred zgrade ambasade Izraela u Beogradu prošle subote. On je oko 11 ujutru upucao samostrelom u vrat žandarma Miloša Jevremovića (34), zadavši mu u tom trenutku povrede teške po život.

Međutim, Jevremović je bio priseban i "neutralisao je" napadača, što zvaničnici i stručnjaci smatraju da je sprečilo mnogo veći napad koji je Miloš potencijalno spremao nakon "tihog ubistva".

Ekipa Republike razgovarala je s roditeljima teroriste nekoliko dana nakon napada, a neutešni roditelji zapitkivali su u kakvom je stanju ranjeni policajac.

- Sve smo pokušali što smo mogli i znali da spasemo sina jedinca. Borili smo se svim silama. Nismo uspeli i sada smo roditelji ubijenog teroriste. S tim moramo da živimo, iako nemamo razloga za život - rekla je njegova majka Biljana i dodala:

- Ostali su siročići, dvoje dece, unuk koji će sad godinu i nerođena beba, o njima neprestano mislim. Sumnjam da im majka ima takođe pogrešna razmišljanja. Trebalo je Miloš nas da ubije, pa to da radi što su ga naučili pogrešni ljudi. 

BONUS VIDEO: