HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. JUL 2024! Ribe danas odlično plivaju u ljubavi, Vage pod pritiskom!


IZVOR: Republika - 08.07.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA PONEDELJAK 8. JUL 2024! Ribe danas odlično plivaju u ljubavi, Vage pod pritiskom!

Ovnovi, nepovoljni aspekti uzrokuju probleme u komunikaciji i utiču na odlaganje nekog poslovnog putovanja. Zdravlje je dobro. Bikovi, očekuje vas razgovor s partnerom, a sporno će biti raspolaganje zajedničkim budžetom. Savetuje se da promenite ishranu.

Blizanci,  izlazak na zabavu donosi vam priliku da sretnete privlačnu osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled. Rakovi, poteškoće u komunikaciji mogu se učiniti nepremostivim, kao da drugi ne vide stvari kao vi. Uspeh kroz prilagođavanje. Slobodni mogu da upoznaju osobu koja će ih osvojiti na prvi pogled.

Lavovi, vama takođe jedan izlazak može doneti sreću i ispunjenje.Device danas morate biti posebno fleksibilni jer su mogući nesporazumi i nesuglasice, kako s kolegama tako i s nadređenima. Vage osećaju pritisak od nadređenih, zdravlje je solidno.

Škorpije, ovaj dan zahtevaće primenu rezervnog plana, posebno ako sarađujete s inostranstvom ili je vaš posao vezan za putovanja. U ljubavi napeto. Strelac iskrenim razgovorom može povratiti narušeno poverenje partnera.

Slobodni Jarčevi mogu pronaći partnera na nekim putovanjima i u krugu poslovnih saradnika. Vodolije će danas imati problem sa slabijom cirkulacijom. Ribe će danas dobro plivati u ljubavi.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

BONUS VIDEO: