MAKLJAŽA U KAFIĆU U VRANJU: "RADILE" i stolice, muškarac dobio po leđima, zaradio više preloma!


IZVOR: Republika/M.S. - 08.07.2024 | 16:46


Filmska tuča u jednom kafiću.

Foto: Shutterstock, Wikimedia/Srđan Popović
MAKLJAŽA U KAFIĆU U VRANJU: "RADILE" i stolice, muškarac dobio po leđima, zaradio više preloma!

U ponedeljak u ranim jutarnjim satima, policiji u Vranju je prijavljeno da je došlo do incidenta u jednom ugostiteljskom objektu. Muškarac je prijavio da je udaren stolicom u predelu leđa i tom prilikom zadobio tešku telesnu povredu u vidu preloma, što je potvrđeno nakon pregleda u ZC Vranje.

Osnovno javno tužilaštvo u Vranju je potvrdilo da su naložene izjave svim uključenim stranama, kao i provera postojanja video nadzora u objektu. Takođe, planirana je i naknadna konsultacija sa tužilaštvom kako bi se rastumačila priroda ovog događaja. Policija i tužilaštvo su angažovani na rasvetljavanju ovog slučaja teške telesne povrede.

Ovaj incident je izazvao zabrinutost u lokalnoj zajednici, koja je uznemirena zbog nasilja koje se dogodilo u prostoru koji bi trebalo da bude siguran i prijatan za sve posetioce. Građani su izrazili nadu da će nadležne institucije brzo reagovati i pronaći odgovorne za ovaj nemili događaj.

Ovaj incident baca i svetlo na pitanje bezbednosti u ugostiteljskim objektima, posebno u kontekstu rastuće brige oko bezbednosti i komfora posetilaca. Vlasnici i menadžeri ugostiteljskih objekata sve više preduzimaju mere kako bi osigurali sigurno okruženje za svoje goste, a ovakvi incidenti ističu važnost preventivnih mera i pažljivog nadzora.

Dok se istraga nastavlja, lokalna zajednica u Vranju prati razvoj događaja i očekuje da će nadležne institucije brzo reagovati i osigurati pravdu za povređenog muškarca. Sve oči su uprte u policiju i tužilaštvo kako bi se utvrdile okolnosti ovog incidenta i obezbedila sigurnost svih građana.