HOROSKOP ZA UTORAK 9. JUL 2024! Vodolije, recite partneru šta vam smeta, Blizanci sledi vam rasprava sa voljenom osobom!


IZVOR: Republika/A.K.G. - 09.07.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA UTORAK 9. JUL 2024! Vodolije, recite partneru šta vam smeta, Blizanci sledi vam rasprava sa voljenom osobom!

Ovnovi, nepovoljan položaj planeta stvara varnice u komunikaciji i pokušaje drugih da nametnu svoje stavove. Bikovi, danas možete naići na poteškoće u završavanju poslovnih zadataka, pa ćete morati da improvizujete rešenja.

Blizanci, nalazite se na poslovnoj prekretnici. Imate dve ponude, ali obe imaju svoje prednosti i mane. Sačekajte s odlukama. Rakovi, ovaj dan vam donosi neočekivane preokrete i zastoj. Bićete u situaciji da improvizujete rešenje.

Lavovi, uprkos tome što ćete prevazići problem u saradnji s inostranstvom, današnja neizvesnost može da vam oduzme mnogo energije. Device, pokažite strpljenje, može se razviti posebna situacija koja će od svih zahtevati da budete smireni i prilagodite se.

Vage, razgovor s nekim kolegom danas može da vas izbaci iz takta. Pitate se kako niste ranije primetili rivalski odnos. Škorpije, okosnica zbivanja u ovom periodu su problemi u međuljudskim odnosima. Čuvajte se rivala i manipulativnih osoba.

Strelčevi, svi koji se bave trgovinom mogu da sklope važan posao, ali će danas neki posao s inostranstvom naići na prepreke. Jarčevi, pruža vam se prilika za značajan napredak u karijeri, ali će mnogo toga zavisiti od podrške jedne veoma uticajne osobe.

Vodolije, ukoliko se bavite privatnim biznisom, ovaj dan vam donosi iznenadne poteškoće u platnom prometu ili smanjen obim posla. Ribe, reorganizacija na poslu donosi vam nove zahteve u načinu poslovanja. Međutim, neke tehničke stvari neće raditi kako treba.

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

BONUS VIDEO