ALA SU SE IZBEZOBRAZILI, NEĆE SRBI NJIMA VIŠE DOLAZITI! Grci traže 150 evra za OVO, porodica iz naše zemlje ostala u šoku! (FOTO)


IZVOR: Republika/N.M. - 08.07.2024 | 21:09


Objava naišla na lavinu komentara

Foto: Shutterstock
ALA SU SE IZBEZOBRAZILI, NEĆE SRBI NJIMA VIŠE DOLAZITI! Grci traže 150 evra za OVO, porodica iz naše zemlje ostala u šoku! (FOTO)

Iznajmljivanje peškira za plažu u jednog grčkom hotelu za deset dana za jednu porodicu košta čak 150 evra, tvrdi turista!

U Fejsbuk grupi Live from Greece pojavila se objava jednog člana koji je šokiran cenom iznajmljivanja peškira.

- Voleo bih da čujem mišljenje drugih i kakvo je pravilo u ostalim hotelima u Grčkoj. Hotel za našu porodicu za 10 dana naplaćuje usluge korišćenja peškira za plažu u iznosu 150 evra i zaista ovo je prvi put da vidimo da neki hotel naplaćuje nesto slično - navodi se u objavi koja je pokrenula lavinu komentara:

Foto: Printscreen

 

 

- Nekad je u tom hotelu bio depozit 10 evra po peškiru i poslednji dan kad vratiš peškir oni ti vrate pare. Ala su se izbezobrazili, uzmi pare gde god možeš - piše u prvom, dok u drugom stoji:

- Da li možete da koristite svoje peškire za plažu? Ne bi trebalo da vas uslovljavaju.

- Bezobrazluk, neće njima više Srbi ni dolaziti! Meni je to skupo.

Neki su napisali i da gosti mogu koristiti svoje peškire.

- Bilo bi bolje da je cena peškira uračunata u cenu smeštaja? Ja ništa loše ne vidim. Imate opciju koristiti svoje peškire te rentati i od njih - napisao je jedan član, a drugi dodao:

- Zato što peškire ponesu gosti sa sobom.

Kako je Republika već pisala, cene ležaljki i suncobrana u Grčkoj variraju, u nekim delovima su oko desetak evra, dok u drugim mogu koštati skoro kao noćenje u apartmanu. Ove cene se svake godine menjaju, a njihov nagli skok najviše zavisi od povećanog broja turista i aktuelnih ekonomskih prilika.

Posetioci omiljene letnje destinacije, Grčke, svake godine dele svoja iskustva na društvenim mrežama, uključujući informacije o gužvama, najboljim mestima za odmor i, najbitnije, cene hrane, pića, ležaljki i drugih usluga.

 

BONUS VIDEO: