HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL! Jarčevi, u poslu će vam pomoći uticajna osoba, Vage, prolazite kroz krizu u braku!


IZVOR: Republika - 12.07.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA PETAK 12. JUL! Jarčevi, u poslu će vam pomoći uticajna osoba, Vage, prolazite kroz krizu u braku!

Ovnovi, nepovoljan položaj planeta ukazuje na probleme u komunikaciji, posebno prilikom ispoljavanja vašeg stava. Blizanci, ovog dana posebno obratite pažnju na one kolege za koje znate da grade rivalski odnos s vama. Moguće su provokacije. Lavovi, obratite pažnju prilikom javnih nastupa i poslovnih sastanaka. Postoji mogućnost da neko pokuša da vas kompromituje. Jarčevi, želite da napredujete u karijeri, a u tome će vam pomoći veoma uticajna osoba, na visokoj poziciji.

Slobodne Bikove očekuje zanimljiv susret s osobom s kojom su imali nešto u prošlosti. Moguće je obnavljanje veze. Rakovi, atmosfera nepoverenja između vas i partnera danas može da popušta. Očekuje vas važan razgovor s partnerom. Vage, osobe koje su u braku prolaze kroz krizu. Trebalo bi da dođe do prilagođavanja i rešenja bitnih promena u vašem odnosu. Vodolija, turbulentan period u okviru porodice može se sastojati u potpuno suprotnim stavovima što se tiče bitnih pitanja.

Device, zdravlje vam je stabilno. Strelčevi, muči vas nesanica. Ribe, pod stresom ste.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO