HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JUL! Lavovi, dobijate poslovne ponude iz inostranstva, Ribe, imate velika očekivanja od partnera!


IZVOR: Republika - 14.07.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 14. JUL! Lavovi, dobijate poslovne ponude iz inostranstva, Ribe, imate velika očekivanja od partnera!

Lavovi, ovaj dan obeležiće odlična poslovna ponuda od firme iz inostranstva. Očekuju vas brojni sastanci i dogovori. Škorpije, povoljan period za poslovna putovanja ili početak privatnog biznisa. Uspeh u uslužnim delatnostima i radu s klijentima. Vodolije, sastanak s nadređenima može da protekne u znaku suprotstavljenih mišljenja i napete rasprave. Očekuju vas bitne odluke. Device, pada vam koncentracija i nemate energije, pa će vam mnoge obaveze na poslu teško pasti. Stiže vam uplata.

Ovnovi, pred vama je uzbudljiv izlazak s partnerom. Slobodne očekuje ljubav na prvi pogled. Slobodni Blizanci mogu da se zaljube u osobu koja im je zbog nekih okolnosti nepristupačna i daleka. Jarčevi, lošu atmosferu između vas i partnera stvorile su neke sporne situacije u kojima ste osetili nepravdu. Ribe, imate velika očekivanja od partnera, ali postoji mogućnost da se razočarate u njega zbog nekog postupka.

Bikovi, zdravlje vam je dobro. Rakovi, muči vas glavobolja. Strelčevi, solidno se osećate.

Vaš celokupan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO