HOROSKOP ZA PETAK 9. AVGUST! Bikovi, dan će vam obeležiti timski rad sa kolegama, Ovnovi, ovaj period vam je prilika za flert!


IZVOR: Republika - 09.08.2024 | 00:04


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA PETAK 9. AVGUST! Bikovi, dan će vam obeležiti timski rad sa kolegama, Ovnovi, ovaj period vam je prilika za flert!

Bikovi, ovaj dan obeležiće uspeh kroz timski rad i u okviru komunikacije s poslovnim partnerima. Ipak, nemojte potpisivati nove ugovore. Rakovi, ovaj dan je idealan za završavanje velikog posla koji ste ranije započeli. Moguć finansijski dobitak. Devica, svi koji sarađuju s inostranstvom mogu naići na neočekivane prepreke. Posao ćete završiti kasnije, a tempo će biti sporiji. Strelčevi, danas ćete postići uspeh u okviru timskog rada ili nekog zajedničkog posla s prijateljima. Finansijska stabilnost.

Ovnovi, ovaj period vam može doneti više prilika za flert i početak nove veze. Lavovi, atmosfera preokreta može da obeleži ovaj dan na vašem ljubavnom planu. Novo poznanstvo može da se pretvori u početak veze. Škorpije, možete se upustiti u vezu s osobom koju poznajete već dugo. Pred vama je izuzetno burna ljubavna romansa. Slobodne Vodolije mogu da uđu u vezu s osobom koja živi u inostranstvu i nešto je starija.

Ribe, zdravlje vam je dobro. Vage, pritisak vam varira. Device, solidno se osećate.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.