HOROSKOP ZA NEDELJU 11. AVGUST! Device, dobra prilika za napredak, Bikovi, putovanje sa partnerom će oživeti stari žar!


IZVOR: Republika - 11.08.2024 | 00:15


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 11. AVGUST! Device, dobra prilika za napredak, Bikovi, putovanje sa partnerom će oživeti stari žar!

Ovnovi, ovaj dan vam donosi povećan obim posla i proširenje kruga saradnika. Finansijski uspeh. Blizanci, završićete rad na velikom projektu i to će vam doneti pravu satisfakciju. Bićete pohvaljeni zbog izuzetne efikasnosti. Device, veliki broj planeta boravi u vašem znaku, to će vam doneti dobru priliku za napredak i vanredne dobitke. Strelčevi, očekuje vas uspeh kroz privatni biznis. Dodatni izvor prihoda omogućiće vam finansijski prosperitet.

Bikovi, zajedničko putovanje s partnerom oživeće stari žar. Romantičan period koji će doprineti daljem zbližavanju. Vage, u ovom periodu možete uploviti u tajnu vezu. U svakom slučaju, ljubavna scena odvija se na dve pozornice. Vodolije, povremeno odlutate u svoj svet, postajete daleki. Potrudite se da budete otvoreniji prema partneru. Ribe, neki stari problem između vas i partnera može da se pojavi na dnevnom redu. Očekuje vas ozbiljan razgovor.

Rakovi, počnite da trenirate. Lavovi, više se krećite. Škorpije, nervozni ste.

Vaš celokupni horoskop pročitajte OVDE.