(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PUN GAS, RUČNA, PA ISKOČIO IZ AUTOMOBILA! Horor na srpskom putu, pogledao suvozača u oči i rekao: "AJ ČEKAJ ME ISPRED"


IZVOR: Republika/M. L. - 21.08.2024 | 09:21


"Što si mi ugasio pesmu? Imaš neki problem?"

Foto: instagram/pungasshop
(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) PUN GAS, RUČNA, PA ISKOČIO IZ AUTOMOBILA! Horor na srpskom putu, pogledao suvozača u oči i rekao: "AJ ČEKAJ ME ISPRED"

Na društvenim mrežama počeo je da kruži jeziv snimak s jednog srpskog auto-puta na kome se vidi veoma mlad momak koji vozi automobil sitroen.

On je s društvom bio u automobilu, koji se kretao velikom brzinom, a kada mu je suvozač isključio radio, on se samo okrenuo ka njemu.

- Što si mi ugasio pesmu? Imaš neki problem - upitao je mladi vozač suvozača, koji ga je snimao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PUNGAS (@pungasshop)

 

Potom je pri velikoj brzini automobil izbacio iz brzine, povukao ručnu kočnicu, otvorio vrata i uz reči: "Aj čekaj mi ispred" iskočio iz automobila na put.

Na veliku sreću, u ovom incidentu niko nije povređen, ali ovaj snimak jeste pokazatelj kako bahata omladina može lako i bez povoda da ugrozi svoje i tuđe živote.

Ovom prilikom apelujemo na vozače, s akcentom na mladim i neiskusnim vozačima, da se ne igraju sa svojim i tuđim životima, da automobil nije igračka i samo jedan trenutak nepažnje ili jedna glupa ideja mogu da okončaju vaš život i živote vaših prijatelja.

Teška noć u Beogradu

Podsećamo da je sinoć u Beogradu jedna osoba lakše je povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 23.30 u Ulici vojvode Stepe.

Kako je za Tanjug rečeno u Hitnoj pomoći, povređeni muškarac (60) zbrinut je na licu mesta.

Ekipe Hitne pomoći su u toku noći obavile 97 intervencija, od toga 19 na javnom mestu.

Pomoć je najčešće bila potrebna zbog lakših povreda, nastalih u fizičkim obračunima, kao i psihijatrijskim i hroničnim pacijentima, navode u Hitnoj pomoći.