HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR! Ovnovi - budite samo smireni i sve će se rešiti, Vage - tajna veza!


IZVOR: Republika - 04.09.2024 | 00:01


Astrologija je drevna nauka koja proučava uticaj nebeskih tela na živote ljudi. Mnogi veruju da položaj planeta u trenutku rođenja može otkriti mnogo toga o karakteru, osobnosti i sudbini pojedinca. Horoskop, koji se zasniva na astrološkim principima, postao je popularan širom sveta, privlačeći pažnju, kako vernika tako i skeptika, pa da vidimo šta on kazuje za danas.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA SREDU 4. SEPTEMBAR! Ovnovi - budite samo smireni i sve će se rešiti, Vage - tajna veza!

Ovnovi, danas ćete imati manje nesuglasice u razgovorima s nadređenima. Budite smireni i sve će se rešiti. Bikovi, ovaj period obeležiće konflikt s nekim kolegom koji gradi rivalski odnos s vama. Očekuje vas razgovor s nadređenima. Blizanci, problematični međuljudski odnosi na poslu stvaraju vam glavobolju. Najbolje je da se distancirate od svega. Rakovi, podrška uticajne osobe obeležiće ovaj dan, ali ne i podrška kolega koji vas gledaju kao rivala. Poboljšanje finansijske situacije. Lavovi, odlaganje nekog poslovnog putovanja i sastanka izbaciće vas iz koloseka, ali ćete, i pored toga, postići dobre rezultate. Device, početak rada na velikom projektu ili prelazak na odgovornije radno mesto donosi vam i veći priliv novca.

Vage, postoji mogućnost da se upustite u vezu s nekom osobom koja nije slobodna. U početku ćete se tajno viđati. Škorpije, negativni aspekti na ovom polju donose nepoverenje i izneverena očekivanja između vas i partnera. Strelci, očekuje vas susret s veoma atraktivnom osobom i početak nečeg novog. Uživate u flertu. Jarci, slobodni mogu upoznati atraktivnu osobu tokom poslovnog sastanka. Ipak, ostaće sve na avanturi i flertu. Vodolije, postoji mogućnost da sretnete osobu s kojom ste bili davno u vezi. Probudiće vam se stare emocije. Ribe, današnji aspekti vam najavljuju novo poznanstvo s osobom koju znate odranije. Početak ljubavne veze.

Što se zdravlja tiče, Strelci bi trebalo više da odmaraju, Blizance će mučiti glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video