Planirate put? AMS Osiguranje je tu za vas


IZVOR: Republika - 19.09.2024 | 10:17


Zašto je Putno zdravstveno osiguranje neophodno

Foto: Schutterstock/AMSO
Planirate put? AMS Osiguranje je tu za vas

Putovanja su prilika za istraživanje i opuštanje, ali nose i nepredvidive rizike. Nezgode, bolesti ili povrede mogu se dogoditi bilo gde, a troškovi medicinskih usluga u inostranstvu mogu biti veoma visoki, naročito za turiste. Poseta ambulanti ili kupovina leka u apoteci može vas koštati mnogo više nego kod kuće, čak 3 do 4 puta više. Zato je Putno zdravstveno osiguranje neophodno - pruža vam pokriće za vaše zdravlje 24/7, tokom celog trajanja odmora.

Ključne prednosti Putnog zdravstvenog osiguranja

Ukoliko ste ugovorili Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja, ono će vam pružiti pokriće za troškove hitnog lečenja, prevoza u slučaju nezgode, kao i hitnih stomatoloških intervencija. Putno zdravstveno osiguranje pruža široko pokriće 24/7 za period trajanja ugovorene polise, omogućavajući vam da se osećate zaštićeno, bez obzira na destinaciju ili vrstu putovanja. U ponudi AMS Osiguranja nalaze se:

Individualno - samo za jednu osobu

Porodično - roditelji starosti do 71 godine i deca do 18. godine starosti

Turističko - ako se osigurava više osoba

Foto: Schutterstock/AMSO

 

 

Fleksibilnost za svaku avanturu

Bez obzira da li planirate opuštanje na plaži ili uzbudljivo putovanje puno aktivnosti, AMS Osiguranje nudi fleksibilne pakete osiguranja. Pozivom na broj telefona navedenog u polisi ili pokazivanjem polise u zdravstvenom centru, dobićete medicinsku pomoć u vidu: ambulantnog i bolničkog lečenja do ugovorene sume, neophodnih lekova, zavoja i pomagala, neophodne dijagnostike, stomatoloških tretmana do 200€, medicinske pratnje i lekarskih saveta, prevoza u zemlju prebivališta do 7.000€, prevoza hitnom pomoći do najbliže bolnice.

Jednostavno i brzo ugovaranje polise

Za one koji vole spontane last-minute avanture, AMS Osiguranje omogućava brzo i jednostavno ugovaranje polise putem interneta. U nekoliko koraka, vaša polisa će biti spremna, omogućavajući vam da bez stresa započnete novo putovanje.

Foto: Schutterstock/AMSO

 

 

Ekskluzivni popusti i ponude

AMS Osiguranje je jedini WEBSHOP u Srbiji koji nudi čak 30% popusta na polise Putnog zdravstvenog osiguranja. Ova ekskluzivna pogodnost dostupna je svima koji kupuju polisu online. Dodatna pogodnost: Ukoliko putujete Air Srbijom, svoju polisu možete zaključiti na aerodromu, neposredno pre poletanja skeniranjem QR koda na poleđini karte. Najveća prednost ovoga je instant aktivacija polise, što je posebno pogodno za one koji zaborave da se na vreme obezbede pred putovanje.

Spremni za putovanje?

Dok planirate svoje sledeće putovanje, ne zaboravite da osigurate sebe i svoje najmilije. Putno zdravstveno osiguranje AMS Osiguranja je vaš idealan saputnik, omogućavajući vam da se posvetite uživanju, dok oni brinu o vašoj sigurnosti. Pre svakog puta u inostranstvo, kontaktirajte AMS Osiguranje na 0800 009 009 za dodatne informacije ili posetite WEBSHOP i kupite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja uz 30% popusta.