"DETE MI IMA TRAUME I PLAČE, DOBIĆETE 10 NOVIH MAČIĆA!" Objavljena je jeziva prepiska sa majkom dečaka koji je u Nišu SLOMIO KIČMU I REBRA mačetu!


IZVOR: Republika/J.B. - 20.09.2024 | 10:47


Dete je životinji prešlo trotinetom preko tela!

Foto: Instagram/pit.udruzenje
"DETE MI IMA TRAUME I PLAČE, DOBIĆETE 10 NOVIH MAČIĆA!" Objavljena je jeziva prepiska sa majkom dečaka koji je u Nišu SLOMIO KIČMU I REBRA mačetu!

Nakon što je objavljena vest o šestogodišnjaku iz Niša koji je zamalo ubio mače tako što ga je bez razloga udarao o pod, a zatim prešao trotinetom preko njega, pojavila se i uznemirujuća prepiska sa majkom deteta.

Komšija iz ulice, gde se incident dogodio, poslao je poruku majci, a ceo tok njihove konverzacije je kasnije objavljen.

- Komšika ovo nije normalno. Vodio sam mače kod veterinara, sva su mu rebra smrskana. I kičma i sve. Ne znaju da li će da preživi. Pregledaću i ostale snimke u prethodna dva meseca i nadam se da neću da zateknem ovako nešto.

- Komšija dete je od vas dobilo traume i samo plače, nije u redu ovo što radi, ali ako vam je do mačeta dobićete ne jedno nego 10 ako treba. Trebali ste lepo da dođete, pa da nam kažete, a ne da vičete na njega.

- Dete niko nije udario.

- Ne kažem da ga je udario. Nego da plače.

- Viknuli smo jer ovo što radi nije u redu.

- Ne kažem da je u redu. Ali nemate zašto da vičete na njega.

- I on je nama izazvao itekakav stres. I nije počeo da plače jer smo ga uplašili nego je uzeo da moli da vama ne kažemo jer ćete da ga bijete.

- Dobićete drugo mače.

- Ne treba mi drugo mače. Samo sam hteo da vidite šta vaše dete radi.

- Rek'o nam je čim je doš'o kući.

- Okej onda.

- Ali ne znači da ja njega treba da ubijem zbog toga. Neće više, naučio je lekciju.

- Nadam se da jeste.

- Dosta je preplakao od kako je doš'o od vas.

Tom porukom je završen niz printskrinova koji su objavljani na Instagram profilu Udruženja Pit iz Niša koje je i izvestilo o celom slučaju.

Podsetimo, zlostavljanje mačeta zabaleženo je zahvaljujući snimcima sigurnosnih kamera.

 

 

Kako je navedeno iz Udruženja Pit: "Protiv roditelja ćemo podneti krivičnu prijavu. Policija je izašla na mesto događaja, snimak je preuzet i tužilac je obavešten", prenosi Telegraf.

BONUS VIDEO