UMRLA JELENA STOLIĆ! Šokanta vest stigla iz Kragujevca!


IZVOR: Republika - 23.09.2024 | 19:21


Odrastajući u plemenitoj porodici, uspešno je zakoračila u akademski svet. Na žalost, njen životni put prekratko je trajao, navodi se u saopštenju Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Foto: Prvani fakultet Kragujeva
UMRLA JELENA STOLIĆ! Šokanta vest stigla iz Kragujevca!

Tragična vest o iznenadnoj smrti studentkinje Jelene Stolić duboko je potresla Pravni fakultet u Kragujevcu i čitav grad. Fakultet je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici uputio dirljive reči utehe njenoj porodici, naglašavajući Jelenu kao posvećenu studentkinju koja je do kraja bila predana učenju.

U saopštenju se ističe da je Jelena odrastala u plemenitoj porodici i da je s uspehom zakoračila u akademski svet. Njena smrt ostavlja za sobom tugu među kolegama i prijateljima, a fakultet je izrazio saučešće i nadu u postojanje boljeg mesta nakon ovog života. Ova tragedija podseća na krhkost života i važnost podrške zajednice u teškim trenucima.

- Bila je posvećena učenju do poslednjeg trena njenog mladog života. Iznenadna smrt drage nam koleginice ostavlja nas da tugujemo saosećajući sa njenim najbližima. Odrastajući u plemenitoj porodici, uspešno je zakoračila u akademski svet. Na žalost, njen životni put prekratko je trajao. Onima koji su Jelenu odgajili i negovali, upućujemo reči utehe uz veru da postoji ono lepše trajanje izvan ovozemaljskog života. Kolektiv Pravnog fakulteta - objavili su na zvaničnoj Fejsbuk stranici Pravnog fakulteta u Kragujevcu.

Nije saopšteno od čega je mlada Jelena Stolić preminula.

Podsećamo, svet je nedavno, isto prerano napustila i Užičanka Jelene Skorković 

Bonus video