Pametni frižider sa TV ekranom u vratima! Dopustite mu da sve obavi umesto vas


IZVOR: Republika - 30.09.2024 | 16:55


Temperatura se može podešavati bežično ili frižider može da samostalno analizira koliko često se vrata otvaraju i tako niveliše temperaturu hlađenja kako bi ona bila konstantna.

Foto: Hisense
Pametni frižider sa TV ekranom u vratima! Dopustite mu da sve obavi umesto vas

Frižider u koji ćete zaista poželeti da gledate! Ne samo zato što izgleda moćno i dobro u svakoj kuhinji, nego i zbog toga što u vratima ima pravi TV ekran. Dijagonale 21 inč, osetljiv na dodir, ovaj ekran zaista otvara novi prozor u mogućnosti vaše pametnije i povezane kuhinje.

Dopustite svom frižideru da sve obavi umesto vas

Hisense RQ760N4IFE frižider iz Pureflat serije je prostran, energetski efikasan, dobro organizovan i elegantnog izgleda. I pametan je, naravno! Možete ga povezati sa aplikacijom, da biste ga kontrolisali i na daljinu. Pre toga je potrebno samo da ga prijavite na svoju kućnu Wi-Fi mrežu. Temperatura se može podešavati bežično ili frižider može da samostalno analizira koliko često se vrata otvaraju i tako niveliše temperaturu hlađenja kako bi ona bila konstantna. Tu je i funkcija pametne dijagnostike. Frižider će sam izvršiti skeniranje i prijaviti probleme. Prikazaće informacije i omogućiti vam da ih prosledite servisnoj službi ili će ponuditi rešenje, da problem sami otklonite.

Postoji i funkcija liste za kupovinu, koja omogućava da se organizujete pre odlaska u prodavnicu. Može se napraviti lista za kupovinu pomoću ekrana osetljivog na dodir, koja se automatski ažurira u aplikaciji. Tako možete znati šta treba kupiti i staviti u odgovarajući odeljak. Korisna je i funkcija inventar hrane koja omogućava da označite proizvode sa datumima roka upotrebe i dobijete obaveštenja kad isteknu ili su pred isticanje, da biste ih na vreme upotrebili. POGLEDAJ GALERIJU

Osim ovih frižider ima i druge inovacije, kao što je deljenje ekrana. Vidite ono sa telefona na ekranu frižidera i nemojte propustiti bilo šta što u tom trenutku gledate! Na ekranu je dostupno i više od 150 recepata zdravih i izbalansiranih obroka. Integrisana je i tabla za poruke, u koju možete da kucate poruke ukućanima ili ih napišete rukopisom. Na kraju, tu je i album za fotografije. Sinhronizujte ga sa telefonom i prikažite omiljene slike ili napravite ScreenSaver za ekran frižidera kad je u režimu slobodnog rada. Veliki ekran od 21 inč je idealan za pripremanje hrane u kuhinji i gledanje serije, filma, utakmice ili omiljene TV emisije - istovremeno. Naravno, ovo je moguće zahvaljujući Wi-Fi konekciji, zvučniku i mogućnosti streaminga sadržaja preko interneta/aplikacije, koje frižider podržava.

I briga o zdravlju je veoma visoko na listi prioriteta Hisense kompanije. Zato je uloženo mnogo truda da se spreči razvoj bakterija. Sa antibakterijskom zaštitom sprečava se rast 99,99 odsto bakterija i gljivica, pružajući bolju higijensku sredinu za hranu.

Hisense ConnectLife aplikacija

Pametna ConnectLife platforma na jednom mestu objedinjuje sve kućne aparate za pametni dom. Tu su smart televizori, mašine za pranje i sušenje veša, frižideri, klima uređaji, rerne, interaktivne i digitalne displeje i mnogo drugih. Sve njih moguće je povezati na jednom mestu i koristiti ih daljinski, dok niste kod kuće kako biste malim koracima značajno podigli zadovoljstvo i kvalitet života.

Dostupan odmah u Hisense / Gorenje Studijima

Širom Srbije, na 11 lokacija u 10 gradova naše zemlje, možete uživo pogledati sve Hisense pametne kućne aparate. Naravno, tamo vas čeka i Hisense RQ760N4IFE Pureflat frižider. Otiđite u najbliži Hisense / Gorenje Studio i pogledajte kako radi, šta može i koliko dobro i futuristički izgleda ne samo ovaj frižider, nego svi Hisense uređaji koji su vam dostupni odmah.

Raspitajte se i za produženu garanciju, jer Hisense kompanija uvek nudi više!

Ako ste više onlajn tip - tu je i Hisense Srbija sajt. Obiđite ponudu, odaberite aparate i stići će vam na kućnu adresu, spremni da i vaš dom učine onim iz budućnosti - bez po muke!