NMN KAPSULA KOJA USPORAVA STARENJE STIGLA U SRBIJU! Revolucionarno naučno otkriće: Počela prodaja antiejdž busta


IZVOR: Republika/Š. P. - 02.10.2024 | 10:15


Ako želite da poboljšate opšte zdravlje, povećate energiju i usporite procese starenja, NMN je suplement za vas

Foto: Dropbox
NMN KAPSULA KOJA USPORAVA STARENJE STIGLA U SRBIJU! Revolucionarno naučno otkriće: Počela prodaja antiejdž busta

Moćan antiejdžing suplement nikotinamid monomukleotid (poznatiji kao NMN) povećava energiju, podržava zdravlje srca i krvnih sudova, kao i funkciju mišića i mozga. Dokazano je da njegova redovna upotreba može pomoći u smanjenju umora, poboljšanju kvaliteta života i održavanju vitalnosti.

Antiejdž bust NMN preparat koji sadrži najkvalitetniju NMN Uthever supstancu, konačno je stigao u Srbiju i može se poručiti putem sajta nmnkapsule.rs.

Foto: Dropbox

NMN kapsula


JEDINSTVENO OTKRIĆE

- Uthever je jedini NMN proizvođač u svetu koji svoja klinička istraživanja potvrđuje na ljudima. Pored toga, Utheverova supstanca je sa 99 odsto čistoće i predstavlja premijum supstancu! - objašnjavaju iz kompanije "Produži život", koja prodaje Antiejdž bust NMN preparat.

Foto: Dropbox

NMN antiejdž bust u prahu

 

NMN je jedinjenje koje se prirodno nalazi u našem telu i koje direktno doprinosi povećanju nivoa koenzima NAD+, koji je neophodan za proizvodnju energije na ćelijskom nivou, popravku DNK i zaštitu ćelija od oksidativnog stresa (koji utiče na ubrzano starenje).

Foto: Dropbox

Suplementacija NMN-a omogućava telu da zadrži optimalne nivoe NAD+

- Kako starimo, nivoi NAD+ opadaju, što može dovesti do umora, usporenog metabolizma, slabije mišićne mase i funkcije i povećanog rizika od bolesti koje dolaze s godinama. Zato je važna suplementacija NMN-a, koji omogućava telu da zadrži optimalne nivoe NAD+, što za rezultat ima pozitivan uticaj na zdravlje - objašnjavaju iz kompanije "Produži život". 

Foto: Dropbox

NMN pomaže i onima koji vežbaju

Profesor sporta Nemanja Kocić objašnjava koji su benefiti korišćenja NMN.

- NMN utiče na povećanje energetskog metabolizma i fizičke aktivnosti. Jedan od najočiglednijih efekata suplementacije NMN-om jeste povećanje fizičke energije. S obzirom na to da NAD+ ima ključnu ulogu u pretvaranju hranljivih materija u energiju, uzimanje NMN-a može poboljšati opšte stanje organizma, omogućavajući vam da se osećate vitalnije i spremnije za svakodnevne aktivnosti, objašnjava Kocić i dodaje da to u praksi kod vežbača može značiti da će im NMN pomoći da izguraju dodatnu seriju vežbi s tegovima u teretani koju do sada nisu mogli.

Foto: Dropbox

NMN povećava nivo energije

POBOLJŠANJE

Kako starimo, gubitak mišićne mase postaje jedan od najvećih izazova.
- Istraživanja su pokazala da NMN može pomoći u očuvanju mišićne mase, ali i u poboljšanju mišićne funkcije i izdržljivosti, navodi Kocić.

Poručivanje preko sajta nmnkapsule.rs 

NMN svetski poznatog prozvođača "Uthever" sada se može poručiti i u Srbiji putem sajta nmnkapsule.rs.

Naime, antiejdž bust NMN preparat može se poručiti u obliku praha (30 g) ili u kapsulama od 250 i 500 mg. Za optimalne rezultate preporučuje se njegova svakodnevna upotreba, u skladu s preporučenim dozama. Većina istraživanja pokazuje da uzimanje između 250 mg i 500 mg dnevno može pružiti značajne koristi. Dostava je besplatna.

Benefiti redovne upotrebe NMN

Posle 1 meseca - povećan nivo energije
Posle 3 meseca - povećan nivo snage i bolji san
Posle 6 meseci - zdraviji izgled kože i podmlađen organizam

Prednosti upotrebe NMN suplemenata

* Povećanje energije i ubrzanje metabolizma
- Suplementacija NMN pomaže telu da proizvodi više energije na ćelijskom nivou, što rezultira povećanjem fizičke izdržljivosti i poboljšanjem opšteg stanja organizma.
* Očuvanje mišićne snage i izdržljivosti
- Smanjenje mišićne mase s godinama predstavlja izazov. NMN pomaže u očuvanju mišićne snage i povećava sposobnost mišića za oporavak.
* Podrška krvnim sudovima i zdravlju srca
- NMN poboljšava funkciju krvnih sudova i cirkulaciju, čime se smanjuje rizik od srčanih oboljenja i poboljšava opšte zdravlje kardiovaskularnog sistema.
* Poboljšanje funkcija nervnog sistema i mozga
- NMN podržava funkciju nervnih ćelija, poboljšava memoriju i smanjuje rizik od neurodegenerativnih bolesti, uključujući Alchajmerovu bolest.
* Antiejdžing efekat
- Povećanjem nivoa NAD+, NMN pomaže telu da popravlja oštećenja DNK i smanjuje oksidativni stres, čime se usporava proces starenja i poboljšava vitalnost kože.

BONUS VIDEO: