HOROSKOP ZA SREDU 2. OKTOBAR! LAVOVI, opet ste ispred svih, DEVICE - radujte se novčanom dobitku!


IZVOR: Republika - 02.10.2024 | 00:01


Bikovi, samo tražite pažnju, imate veliki emotivni apetit!

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA SREDU 2. OKTOBAR! LAVOVI, opet ste ispred svih, DEVICE - radujte se novčanom dobitku!

Ovnovi, povoljan dan za sve one koji se bave nekom vrstom javnog posla ili sarađuju s velikim brojem ljudi. Osvajate harizmom. Flertovanje s poznanikom može da preraste u emotivnu priču, ali nemojte preterivati u zavođenju. Pijte više tečnosti.

Bikovi, danas je povoljan dan za detaljan plan poslovanja za naredni period. Nemojte odugovlačiti s obavezama koje imate. U skladu s raspoloženjem, imate velike emotivne apetite i tražite punu pažnju voljene osobe. Proverite krvnu sliku.

Blizanci, loša organizacija može uticati na poslovne rezultate. Budite oprezni da ne napravite velike propuste. Zračite pozitivno i imate odlične aspekte. Iskoristite sve to da biste ostvarili novu priču, nemojte živeti u prošlosti.

Rakovi, neko iz radnog okruženja vam laska, što vam prija, ali povedite računa o tome da ne budete žrtva manipulacije. Odnos i komunikacija s partnerom došli su do tačke kad morate da pazite šta pričate i kako se ponašate. Promenljivo raspoloženje.

Lavovi, zadovoljni ste jer ste, prema svim rezultatima, daleko ispred drugih. Sledi nagrada u vidu unapređenja i povećanja plate. Danas će vas partner prijatno iznenaditi. Provešćete predivno veče, puno ljubavi i romantike.

Device, poslovni aspekti su vam odlični. Mogućnost novčanog dobitka putem posla ili pak neki vid pomoći sa strane. Imate problem da pokažete osećanja, tako da se vaše polje emocija može u velikoj meri zakomplikovati. Glavobolja.

Kompletan horoskop pročitajte OVDE.