VAŽNO ZA SVE PENZIONERE! Danas vam leže novac na račune, EVO ko je prvi na spisku!


IZVOR: Republika/J.B. - 02.10.2024 | 08:31


Isplata traje do 7. oktobra!

Foto: Shutterstock
VAŽNO ZA SVE PENZIONERE! Danas vam leže novac na račune, EVO ko je prvi na spisku!

Dana 2. oktobra, Fond PIO je saopštio da će isplata septembarskih penzija započeti za penzionere samostalnih delatnosti koji penzije primaju preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta. Ova vest je obradovala mnoge penzionere koji su s nestrpljenjem očekivali svoja primanja.

  • Raspored isplate za korisnike vojnih i poljoprivrednih penzija


Korisnici vojnih i poljoprivrednih penzija mogu očekivati isplatu od 5. oktobra preko tekućih računa, dok će oni koji primaju penzije na kućne adrese i šaltere pošta morati sačekati do 7. oktobra. Ova precizna informacija omogućava penzionerima da se organizuju i planiraju troškove u skladu sa datumom isplate.

  • Isplate za penzionere iz kategorije zaposlenih


Penzioneri iz kategorije zaposlenih mogu očekivati da će njihova primanja biti uplaćena 10. oktobra preko tekućih računa, dok će oni koji primaju penzije na kućne adrese i šaltere isporučnih pošta morati sačekati dan duže. Ovo je važna informacija za sve penzionere koji se oslanjaju na redovna primanja.
  • Prosečna penzija u avgustu


Fond je takođe objavio poslednji podatak o prosečnoj penziji koja je u avgustu iznosila 45.703 dinara. Ova cifra pruža uvid u prosečan iznos primanja penzionera u datom periodu, što je bitna informacija za javnost i relevantna za mnoge građane.

  • Povećanje penzija od 1. decembra


Podsećamo, penzionere od 1. decembra očekuje povećanje penzija od oko 11 odsto, kako je najavljeno. Ova vest je od velikog značaja za penzionere i njihove porodice, te se sa nestrpljenjem očekuje navedeni datum.

Isplata penzija je tema od izuzetnog značaja za penzionere i njihove porodice, te su precizne informacije o datumima isplate od izuzetnog značaja za organizaciju njihovih finansija. S obzirom na najavljeno povećanje penzija od decembra, očekuje se da će ova tema i dalje biti aktuelna i važna za javnost.

BONUS VIDEO