VAŽNA VEST ZA PENZIONERE! Država nudi novu pomoć - EVO i koga se najviše tiče!


IZVOR: Republika/J.B. - 03.10.2024 | 10:54


Poznat i spisak neophodnih dokumenata!

Foto: Shutterstock
VAŽNA VEST ZA PENZIONERE! Država nudi novu pomoć - EVO i koga se najviše tiče!

Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća osiguranike sa stažom u Srbiji i Nemačkoj, kao i korisnike prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, da će se međunarodni dani razgovora sa Nemačkom održati 15. oktobra 2024. godine u Požarevcu, od 9 do 16 časova, u prostorijama filijale na Trgu Radomira Vujovića 1. Takođe, razgovori će se nastaviti 16. i 17. oktobra u Beogradu, gde će se održati u sredu od 9 do 16 časova i u četvrtak od 9 do 13 časova, na adresi Pariska 9.

Tokom ovih dana, savetodavci iz nemačkog Fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje i RF PIO Srbije pružiće besplatnu pravnu pomoć svima koji ostvaruju prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja kroz bilateralni sporazum o socijalnom osiguranju. Ova prilika predstavlja važan resurs za sve koji su u procesu ostvarivanja svojih prava, pružajući im stručne savete i informacije potrebne za navigaciju kroz sistem socijalnog osiguranja. Pozivaju se svi zainteresovani da iskoriste ovu jedinstvenu priliku za direktan kontakt sa stručnjacima.

Svi zainteresovani obavezno treba da prijave učešće i da zakažu termin dolaska na broj telefona 011/2030-745. Prilikom dolaska, potrebno je poneti lična dokumenta i svu relevantnu dokumentaciju u vezi sa osiguranjem.

Ove informacije su ključne za brže i efikasnije rešavanje pitanja vezanih za prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja, a ovakvi događaji predstavljaju odličnu priliku za umrežavanje i razmenu iskustava među osiguranicima. Ne propustite ovu priliku da dobijete odgovore na svoja pitanja direktno od stručnjaka i obezbedite sebi potrebnu podršku u vezi sa vašim pravima.

BONUS VIDEO