HOROSKOP ZA NEDELJU 6. OKTOBAR! Bokovi - odbijate da priznate grešku, Strelci - možete biti upleteni u različite intrige ili rasprave!


IZVOR: Republika - 06.10.2024 | 00:01


Lavovi će dobiti podršku od važne osobe, a evo kome su još zvezde danas naklonjene.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA NEDELJU 6. OKTOBAR! Bokovi - odbijate da priznate grešku, Strelci - možete biti upleteni u različite intrige ili rasprave!

Ovnovi, izbegavate stereotipe i ustaljene forme u poslovnom izražavanju, pa vas mnogi pamte po originalnom pristupu. Bikovi, odbijate da priznate greške u proceni nekog poslovnog projekta i izbegavate da prekinete saradnju. Blizanci, postoji velika doza neizvesnosti pred susret sa saradnicima i imate tremu zbog toga. Brinete bez potrebe. Rakovi, potreban vam je poslovni partner koji će deliti mišljenje s vama i koji ume da prati vaše ambicije. Lavovi, dobijate podršku od osobe koja vas podstiče da izrazite kreativne ideje i budete dovoljno smeli. Device, delujete prilično samouvereno i ostavljate snažan utisak na ljude s kojima sarađujete, vaše mišljenje se poštuje.

Vage, imate utisak da vas voljena osoba zapostavlja i ne pruža vam dovoljno pažnje. Škorpije, nemojte se truditi da držite sve konce u rukama jer vam to danas, jednostavno, ne ide od ruke. Strelci, možete biti upleteni u različite intrige ili rasprave u vezi s osobom koju volite. Ne obraćajte pažnju. Jarci, povedite računa o sklonosti ka iluzijama kada je u pitanju ljubav. Prestanite da idealizujete voljenu osobu. Vodolije, prevelika doza misterije i skrivanja nekih stvari od voljene osobe ne može ništa dobro da vam donese. Ribe, preporuka je da se prema voljenoj osobi ponašate onako kako biste voleli da se ona ponaša prema vama.

Što se zdravlja tiče, Vodolije će mučiti glavobolja, Škorpije depresija...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video