JOŠ JEDNO DETE IZ VRANJA NESTALO! Policija na nogama, sumnja se da su OVDE?!


IZVOR: Republika/J.B. - 07.10.2024 | 09:21


Policija intenzivno istražuje slučaj i apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije, obaveste nadležne organe.

Foto: ST/N. MANDIĆ
JOŠ JEDNO DETE IZ VRANJA NESTALO! Policija na nogama, sumnja se da su OVDE?!

Majka iz Vranja prijavila je nestanak svog trinaestogodišnjeg sina vranjskoj policiji, navodeći da je otišao pre desetak dana.

U Policijskoj upravi u Vranju su potvrdili da se traga za njim, kao i za njegovim bratom i sestrom, čiji je nestanak prijavljen dva dana kasnije.

Prema nezvaničnim saznanjima, deca se međusobno poznaju i skloni su prosjačenju. Svi su uvereni da su otišli u Beograd kako bi "radili". Policija intenzivno istražuje slučaj i apeluje na građane da ukoliko imaju bilo kakve informacije, obaveste nadležne organe.

Foto: Društvene mreže

Nestali brat i sestra Đastin i Aldina iz Vranja

Podsećamo, o nestanku brata i sestre oglasio se i njihov teča. Kako je potvrdio, Đastin (11) i Aldina (10) su nestali pre desetak dana.

- Molimo sve ljude dobre volje da prijave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju, ne znamo gde su, kažu da su otišli autobusom za Beograd sa još nekoliko dece - izjavio je teča.

Fotografija brata i sestre deli se društvenim mrežama, a prema nezvaničnim informacijama, slučaj je prijavio deda koji je staratelj dečaka i devojčice, koji je naveo da dece nema nekoliko dana. On je zamolio sve koji ih vode da slučaj odmah prijave policiji.

Po nalogu nadležnog Tužilaštva, izveštaj o događaju biće prosleđen Centru za socijalni rad u Vranju, prenosi VOM.

BONUS VIDEO

Mole se svi koji primete decu ili znaju nešto o njima da se jave u najbližu policijsku stanicu.