PAKAO NA BATROVCIMA! Na ovim graničnim prelazima od jutros VIŠESATNA ČEKANJA


IZVOR: Republika/M. L. - 08.10.2024 | 06:58


Pogledajte detaljno stanje na najprometnijim graničnim prelazima ovog jutra

Foto: Printscreen
PAKAO NA BATROVCIMA! Na ovim graničnim prelazima od jutros VIŠESATNA ČEKANJA

Prema informacijama Uprave granične Policije na graničnim prelazima nema zadržavanja za putnička vozila, dok teretna na izlazu čekaju i po nekoliko sati, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije.

Najduža zadržavanja su na prelazu Batrovci gde se čeka 420 minuta, na prelazima Šid i Kelebija gde su zadržavanja po 180 minuta.

Na prelazu Sremska Rača teretna vozila čekaju 120 minuta, a na Horgošu 90.

Na ostalim prelazima nema zadržavanja, kao ni na naplatnim stanicama na putevima u Srbiji.

AMSS dodaje da su za vozače dobri uslovi za vožnju - vidljivost je dobra, a saobraćaj koji je van gradova umerenog inteziteta odvija se bez vanrednih zastoja i prekida. 

Vreme danas i narednih dana

Foto: Republika

Danas povoljni uslovi za vožnju

Danas ujutro hladno, po kotlinama i dolinama reka, uglavnom na zapadu i jugu Srbije, mestimično magla. U toku dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima i osetno toplije.

Vetar slab i umeren, južni, koji će se do večeri pojačati prvo na jugu Banata i u donjem Podunavlju, a potom i u planinskim predelima jugozapadne Srbije.

Najniža temperatura 3 stepena, a maksimalna dnevna do 27 stepeni.

U glavnom gradu u toku dana malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima i osetno toplije. Najviša dnevna temperatura oko 26 stepeni.

Do petka na teritoriji Srbije umereno do potpuno oblačno, u sredu i petak sa kišom i kratkotrajnim pljuskovima sa grmljavinom. Od subote će biti pretežno sunčano.

BONUS VIDEO: