Vilin vrt daruje odmor svim ženama borcima!


IZVOR: Promo - 09.10.2024 | 13:13


U predivnom okruženju Vilinog vrta, seoskog turističkog domaćinstva, kategorisanog sa četiri zvezdice, koje se nalazi nadomak Vrnjačke Banje, pokrenuli smo humanitarnu akciju "Za sve žene borce".

Foto: Promo foto
Vilin vrt daruje odmor svim ženama borcima!

Naš cilj je da ženama koje se bore sa karcinomom, i njihovim porodicama, omogućimo besplatan odmor od 3 noći, radnim danima, u netaknutoj prirodi, daleko od svakodnevnih briga. 

Želimo da ove hrabre žene osete našu podršku, da im pružimo priliku da se opuste, regenerišu i uživaju u svim čarima koje nudi Vilin vrt. 

Foto: Promo foto

 

Verujemo da će boravak u našem objektu doprineti njihovom oporavku i poboljšanju kvalitete života čitave poridice. 

Veliki je broj žena koje su se javile, jer mnoge od njih nisu bile na odmoru godinama, tako da smo doneli odluku da akciju produžimo i na novembar. Do sada su nam bile tri porodice. 

Sve one "žene borci" koje žele da dođu kod nas mogu da se jave putem društvenih mreža na profil Vilin vrt, kuća za odmor. 

Vilin vrt, kuća za odmor je do sada sprovodila više humanitarnih akcija: 

  • ugostili smo zdravstvene radnike iz bolnice Dragiša Mišović u vreme pandemije COVID-a, kako bi se regenerisali i nadisali svežeg vazduha u našoj ruži vetrova, 
  • ugostili smo samohrane majke sa decom koje nisu mogle da priušte odmor za svoju porodicu. 
  • učestvovali smo u projektu " Osnažena žena, jača porodica". 

Foto: Promo foto

 

Pored toga, osvojili smo prvo mesto na Konkursu Ministarstva turizma RS sa projektom koji se zasniva na izgradnji api komora u kojima će se deca Vrnjačke Banje, a koja imaju zdravstvene tegobe, inhalirati potpuno besplatno.