HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. OKTOBAR! Device - stiže novac tokom dana, Strelci - težite slobodi, partner ubija vašu spontanost!


IZVOR: Republika - 10.10.2024 | 00:01


Evo kome su zvezde danas naklonjene, a kome je bolje da ne ustaje iz kreveta.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA ČETVRTAK 10. OKTOBAR! Device - stiže novac tokom dana, Strelci - težite slobodi, partner ubija vašu spontanost!

Ovnovi, povoljni aspekti na polju poslovanja. Uspećete da se izborite za bolju poziciju i veću platu. Bikovi, budite otvoreni za saradnju s kolegama. Mogući povoljni pregovori s nadređenima oko povećanja plate. Blizanci, niste raspoloženi za velike poslovne obaveze, pad koncentracije. Vreme je da malo prikočite. Rakovi, bićete raspoloženi jer uspevate da prebrodite finansijsku krizu. Nisu vam potrebni saveti o štednji, naprotiv. Lavovi, određene promene na poslu će loše uticati na raspoloženje među zaposlenima. Vaša pozicija je stabilna. Device, sve kreće od posla i prevelike ambicije. Novac vam stiže tokom dana. Bićete zadovoljni.

Vage, imate povoljne aspekte da ostvarite emotivnu stabilnost, ali zbog svoje sumnje komplikujete situaciju. Škorpije, harmonija ulazi u vašu zajednicu. Otvoreno pokazujete emocije i to prija partneru. Strelci, težite slobodi, kao da vas nerviraju formalne stvari. Partner formama ubija vašu spontanost. Jarci, niste se odlučili da li želite pravu ljubavnu vezu ili samo kratku avanturu. Nesigurni ste u svoje emocije. Jarci, već duže vreme vas posmatra neko iz poslovnog okruženja. Možete da se opustite i prihvatite udvaranje. Ribe, krijete nezadovoljstvo partnerom. Potiskujete istinu, a to vas vodi u psihosomatske bolesti.

Što se zdravlja tiče, Bikovi bi trebalo više da spavaju, Jarce će mučiti bolovi u leđima...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video