HOROSKOP ZA PETAK 11. OKTOBAR! Ovnovi - danas ćete u svemu imati sreće, Ribe - imate nerealne ciljeve, tražite savršenstvo!


IZVOR: Republika - 11.10.2024 | 00:01


Zvezde su danas posebno naklonjene jednom znaku -i to na ljubavnom planu.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA PETAK 11. OKTOBAR! Ovnovi - danas ćete u svemu imati sreće, Ribe - imate nerealne ciljeve, tražite savršenstvo!

Ovnovi, danas su vam poslovni aspekti naklonjeni, pa vas prati sreća u svemu što radite. Nadređeni su zadovoljni. Bikovi, pad koncentracije, pazite da ne pravite propuste jer se to može odraziti na vašu poslovnu budućnost. Blizanci, trezveno procenjujete situaciju i imate dovoljno energije da izađete na kraj s obavezama. Rakovi, poslovni aspekti su dobri. Sledi vam promena pozicije ili čak firme. Finansijski dobitak. Lavovi, neko od kolega vam može učiniti veliku uslugu. Idealan dan za sve one koji su očekivali neki priliv novca. Device, polako se oslobađate strahova i idete u nove radne pobede. Aspekti su veoma povoljni i treba da ih iskoristite.

Vage, nesigurni ste, te sumnjate u svaku osobu. Definišite šta želite, to je okidač za stabilnost.. Škorpije, uživaćete u pažnji i ljubavi koju dobijate. Uzvraćate istom merom. Onaj ko je pored vas je srećan čovek.. Strelci, moguće je da će vam partner nametnuti neke obaveze. To je ispit vaše zrelosti. Jarci, prepiska s osobom iz drugog grada može da se pretvori u nešto veoma zanimljivo. Predložite joj da dođe. Vodolije, zračite pozitivno. Odličan dan da impresionirate partnera i provedete divne trenutke. Ribe, imate nerealne ciljeve, tražite savršenstvo, a na kraju napravite užasnu procenu partnera.

Što se zdravlja tiče, Jarce će mučiti zubobolja, Rakovi će imati povišen pritisak...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video