HOROSKOP ZA SUBOTU 12. OKTOBAR! . Strelci - vodite računa, sve može krenuti u pogrešnom pravcu, Rakovi - samo igrajte na šarm i sve će biti u redu!


IZVOR: Republika - 12.10.2024 | 00:01


Device mogu daa sretnu osobu s kojom su nekada bili u vezi, a evo koga čega haos na poslu.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA SUBOTU 12. OKTOBAR! . Strelci - vodite računa, sve može krenuti u pogrešnom pravcu, Rakovi - samo igrajte na šarm i sve će biti u redu!

Ribe, loša organizacija može dovesti do loših rezultata. Više puta proverite uređeno da biste smanjili mogućnost propusta. Vodolije, ne bi trebalo da budete uznemireni zbog posla. Veliki ste organizator i svi očekuju od vas da budete stabilni. Jarci, imate povoljne aspekte na polju poslovanja, moguće unapređenje. Pristiže vam veća količina novca. Strelci, ukoliko ne obratite pažnju na dešavanja u okolini, krenućete u pogrešnom pravcu. Posledice mogu biti dugoročne. Škorpije, razmišljate o saradnicima s kojima ste ostvarili najbolje rezultate. Nadređeni su zadovoljni kako sve organizujete.Vage, svojim radom i zalaganjem za novi projekat želite da zadivite poslovne partnere, ali malo preterujete.

Device, postoji mogućnost da sretnete osobu s kojom ste nekada bili u vezi. Neće vam biti prijatno. Lavovi, pokušajte da budete otvoreniji prema partneru. Ne može on znati šta mislite i šta vam smeta. Rakovi, ako budete koristili šarm, imaćete uspeha u ljubavi i sreći, koja vas inače prati. Slobodni upoznaju zanimljivu osobu. Blizanci, danas se osećate usamljeno. Niste zadovoljni trenutnim emotivnim stanjem, ali ne radite ništa da to promenite. Bikovi, dom i porodica su vam danas u prvom planu. Decu treba usmeriti na pravi put. Partner vam je velika podrška. Ovnovi, današnji dan provedete s partnerom. Imate odlične aspekte da se opustite i rasteretite svakodnevnih obaveza.

Što se zdravlja tiče, Ovnove će mučiti nervoza, Lavove glavobolja...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video