UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA AUTO-PUTA: Vozač autobusa ugrozio sve učesnike u saobraćaju, "DA LI NEKO KONTROLIŠE OVA VOZILA?" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 13.10.2024 | 02:23


Ljudi su ogorčeni

Foto: Instagram printscreen/192_rs
UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA AUTO-PUTA: Vozač autobusa ugrozio sve učesnike u saobraćaju, "DA LI NEKO KONTROLIŠE OVA VOZILA?" (VIDEO)

Društvene mreže večeras su se usijale od komentara na snimak autobusa na auto-putu koji je vozio bez upaljenih svetala. Ovakvo ponašanje vozača izazvalo je ogorčenje i zabrinutost kod mnogih, koji su se zapitali kako je uopšte moguće da dođe do ovakve situacije i ko vrši kontrolu nad prevoznicima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nedopustivo rizikovanje

Vozač autobusa svojim postupkom ne samo da je ugrozio svoj život, već i živote putnika u autobusu, kao i svih ostalih učesnika u saobraćaju. Vožnja bez upaljenih svetala na auto-putu predstavlja ozbiljan prekršaj i potencijalnu opasnost po sve učesnike u saobraćaju.

Kontrola prevoznika

Ovakvi slučajevi naglašavaju važnost redovne kontrole prevoznika i vozača kako bi se osigurala bezbednost putnika i drugih učesnika u saobraćaju. Kontrola prevoznika treba da bude temeljna i redovna, a prekršaji poput ovog ne smeju ostati nekažnjeni.

Tuča u autobusu

Podsetimo, juče je autobusu 309 oko 17 časova izbila svađa koja je skoro prerasla u ozbiljnu tuču. Jedan muškarac, kako na društvenim mrežama navode očevici, unosio se u lice momku jer je navodno mislio da mu se devojka i on smeju.

Sevnuo udarac

- Majmune. Ajde izađi na sledeću stanicu - govorio mu je kroz zube i izgovarao psovke.

Na snimku se vidi da je jedan od putnika potom udario muškarca koji je pozivao na tuču.

Potom je vozač zaustavio autobus i otvorio vrata, a putnik koji se umešao izbacio je mladića, koji je pokušao da se vrati uz psovke.

Ovaj incident je uznemirio ostale putnike.

Bonus video: