HOROSKOP ZA SREDU 16. OKTOBAR! Blizanci - očekuje vas POVEĆANJE TROŠKOVA, Ribe - odnos sa partnerom prolazi kroz KRIZE!


IZVOR: Republika/ T. J. - 16.10.2024 | 00:01


Lavovi, što se tiče posla očekuje vas problematičan dan za one koji se bave privatnim biznisom ili bi trebalo da imaju sastanak. Pripazite na novac.

Foto: Shutterstock
HOROSKOP ZA SREDU 16. OKTOBAR! Blizanci - očekuje vas POVEĆANJE TROŠKOVA, Ribe - odnos sa partnerom prolazi kroz KRIZE!

Ovan, današnji dan vam donosi novi početak, bilo da je u pitanju saradnja ili novi posao. Napredujete bez poteškoća. Bliznaci, obratite pažnju na finansije jer postoji mogućnost previda ili pogrešne procene poslovne situacije. Povećanje troškova. Lavovi, problematičan dan za one koji se bave privatnim biznisom ili bi trebalo da imaju sastanak. Pripazite na novac. Vage, povoljni aspekti su idealni za nove početke koje ćete danas načiniti. Briljiraćete idejama. Priliv novca. Strelčevi, nestabilnost na finansijskom planu jer, s jedne strane, imate dobitak, ali s druge, gubitak zbog kašnjenja novca. Vodolije, ovaj dan vam može doneti neke pravne i administrativne poteškoće. To ćete rešiti uz pomoć saradnika. Finansijski gubitak.

Bikovi, nestabilna situacija u odnosu s partnerom jer će čitavog dana biti atmosfera vruće-hladno. Rakovi, odnos s partnerom prolazi kroz nestabilan period, a vama je dosta te dvostruke igre. Device, možete da sretnete privlačnu osobu na poslu. Bezazlen flert može prerasti u nešto ozbiljnije. Škorpije, pomešana su vam osećanja u vezi s mogućnošću da uđete u tajnu vezu s osobom koja vam se dopada. Jarčevi, ovaj period vas donosi priliku da jedno prijateljstvo preraste u ljubav i ozbiljnu vezu. Ribe, vaš odnos s partnerom prolazi kroz sve češće faze krize i razmišljate o radikalnim rešenjima.

Ovan, bol u vratu. Bikovidobro. Rakovi, zubobolja. Lavovi, dobro se osećate. Device, više se krećite. Škorpije, prehlada.

Vaš kompletan horoskop pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO