DANAS SAHRANA MINE POŠARAC! Cela Srbija se borila za njen oporavak od agresivnog tumora, OGLASILA SE NJENA SESTRA!


IZVOR: Republika/J.B. - 18.10.2024 | 08:38


Lepa Mina nije izdržala!

Foto: printskrin instagram
DANAS SAHRANA MINE POŠARAC! Cela Srbija se borila za njen oporavak od agresivnog tumora, OGLASILA SE NJENA SESTRA!

Mina Pošarac (23), koja je bolovala od agresivnog tumora, obično prisutnog na mozgu, ali kod nje otkrivenog na kičmi, preminula je juče oko 6 sati.

Njena sestra je putem Instagrama objavila tužne vesti. Anastasija, Minina sestra, potvrdila je da je Mina preminula, a sahrana će se održati danas, 18. oktobra, u 13.30 na groblju u Rumi.

- Želim da se zahvalim svima koji su ove dve godine mislili na nju, sa njom se borili - napisala je Anastasija.

Foto: Printscreen/ Instagram/mina_posarac1

Preminula Mina Pošarac (23)

Lavovska borba

Podsetimo, Mina je do samog kraja bila veliki borac, pozitivnog stava i srdačnog osmeha, te je tako osvojila srca cele Srbije koja su nakon njene smrti slomljena.

U poslednjih mesec dana Mina se često oglašavala na svojim društvenim mrežama. Nažalost, njen osmeh je utihnuo, a borba je postala još teža. Pričala je o tome koliko je bol razara i kako se bolest posle kratkog perioda vratila.

Kako je skoro navela, "leđa potpuno otvorila", te da nema vremena da stigne do Turske i da se u Srbiji sve zakazuje na nekoliko dana.

Mina je krajem juna svoje pratioce na Instagramu ražalostila ne tako lepim vestima, tumor se vratio, i ne samo da se vratio, već se i proširio na još dva pršljena.

- Baš ovih dana razmišljam kako dugo nisam objavila sliku ali znam da definitivno nisam mislila da će to da bude ova... Eto me, ponovo... Pre dva meseca sve je bilo u redu, raka nije bilo - napisala je ona u objavi.

 

Foto: printskrin instagram

Mina Pošarac preminula nakon borbe sa tumorom

"Koliko god da si jak, neke stvari su nepodnošljive"

Poslednja objava koju je Mina postavila na svoje društvene mreže slama dušu. Ona je na "Threads-u" 24. septembra objavila da su joj tada stradale i ruke, u trenutku kada noge već nije mogla da pomera.

- Pretužno gledati kako stradaju i ruke... Koliko god si jak neke stvari su nepodnošljive... - napisala je ona.

BONUS VIDEO