LUJ VITON KUĆA U NEGOTINU: Romska vila od koje zastaje dah! (VIDEO)


IZVOR: Republika/ T. J. - 21.10.2024 | 14:24


Cela kuća je u brendiranim motivima.

Foto: tiktok/printscreen/bozic.uros
LUJ VITON KUĆA U NEGOTINU: Romska vila od koje zastaje dah! (VIDEO)

U centru pažnje nedavno se našla vila smeštena u Negotinu, koja je izazvala veliku pažnju javnosti. Ova luksuzna građevina predstavlja pravo remek delo arhitekture i luksuza, a njen enterijer oduzima dah svakome ko je poseti.

Kada se zakorači unutar ove vile, pruža se impresivan hodnik sa stepeništem i specijalnim osvetljenjem, koji vodi ka mnogobrojnim sobama, od kojih je svaka tematski urađena. Devojačka soba krase pozlaćeni kraljevski bračni krevet sa baldahinom i impresivan luster, kao i zapanjujući toaletni stočić za šminkanje. S druge strane, muška spavaća soba je cela u Šanel motivima, dok ne izostaje ni garderober sa fascinantnim ormarima u kombinaciji stakla i pozlaćenih detalja. Kupatilo odiše modernim dizajnom i izgleda kao da je izašlo iz naučnofantastičnog filma.

 

 


Vila je opremljena markiranim pločicama, većinom brenda Luj Viton, što dodatno naglašava ekstravaganciju i luksuz. Uprkos tradicionalnosti pojedinih soba i predvorja, koja su opremljena salonskim nameštajem, kuhinja je u suštinskoj suprotnosti i odlikuje je ultra-moderan stil.

Nije tajna da mnoge poznate pevačice jedva čekaju da nastupe upravo na romskim svadbama, budući da je tamo bakšiš najveći, a ambijent krajnje glamurozan. Romi su poznati kao narod koji voli mnogo da troši na izgradnju i sređivanje kuća, kao i na razne vrste slavlja, a pogotovo na svadbe. Ovo je samo jedan od primera luksuza koji je prisutan u njihovoj kulturi.

Vila u Negotinu predstavlja zaista jedinstvenu kombinaciju stila, luksuza i ekstravagancije, koja je privukla pažnju javnosti i postala predmet brojnih diskusija.

 

 

BONUS VIDEO