NESVAKIDAŠNJI INCIDENT NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Kamenice letele na vozila, kamiondžiji povređeno rebro! (FOTO)


IZVOR: Republika - 26.10.2024 | 15:00


"Staklo se razbilo, kamen je uleteo u kabinu i udario me u rebro", priča vozač kamiona

Foto: Rina.rs
NESVAKIDAŠNJI INCIDENT NA IBARSKOJ MAGISTRALI: Kamenice letele na vozila, kamiondžiji povređeno rebro! (FOTO)

Na Ibarskoj magistrali u selu Prislonica kod Čačka vozač kamiona doživeo je stravičan incident, kada su njegovo vozilo kamenovali za sada nepoznati počinioci.

- Kretao sam se deonicom Čačak – Gornji Milanovac kada je odjednom nešto puklo po šoferci. Staklo se razbilo, kamen je uleteo u kabinu i udario me u rebro. Ne daj Bože da me je udario u glavu, ili da je staklo uletelo u oči. Vozio sam propisanom brzinom, ali je to teretno vozilo, u susret su mi išli automobili. Nisam siguran da bih u trenutku da mi je staklo uletelo u oči mogao odmah da odreagujem, da stanem, a da ne dođe do veće nezgode - kaže za RINU vozač kamiona. POGLEDAJ GALERIJU

On dodaje da na toj deonici, nažalost nije gađan samo njegov kamion već i nekoliko drugih vozila.

Obaveštena policija

O čitavom slučaju obaveštena je i policija.

- Još tri vozila su čekala policiju, a jedan vozač je u međuvremenu otišao. Znači da su ti napadači kamenjem zasuli čitavu kolonu vozila, jer verovatno su neka od njih i promašili. Policija je došla brzo, bili su profesionalni i ljubazni. Odradili sve što je u njihovoj nadležnosti u tom trenutku, ali se nadam da neće stati dok se počinioci ne pronađu i ne kazne. Ovo je veoma opasno što rade, za živote ljudi koji se u vozilima kreću Ibarskom magistralom - zaključuje sagovornik.

Detaljnije informacije o ovom nesvakidašnjem incidentu biće poznate po okončanju policijske istrage. 

BONUS VIDEO: