PRELEPA KUĆA, NA SJAJNOJ LOKACIJI I TO SAMO ZA 25.000 EVRA! Budite svoj na svome usred Srbije


IZVOR: Republika/M.S. - 27.10.2024 | 01:30


Cena nije fiksna

Foto: Printscreen/Facebook/ Facebook/Jeftine nekretnine Srbija
PRELEPA KUĆA, NA SJAJNOJ LOKACIJI I TO SAMO ZA 25.000 EVRA! Budite svoj na svome usred Srbije

Placevi i kuće van gradske vreve postali su prava atrakcija. Većina obožava da vreme provodi na planini daleko od gradske gužve, dok drugi iznajmljuju svoje kuće za turiste koji takođe rado posećuju planine širom zemlje.

Foto: Printscreen/Facebook/ Facebook/Jeftine nekretnine Srbija

Kuća na prodaju

Srbija je prepuna živopisnih predela u kojima se mogu naći jeftine kuće, odnosno nekretnine za svačiji džep. Naši građani često oglašavanju takva imanja i na društvenim mrežama.

Vlasnik je u oglasu napisao da je kuća odmah useljiva, kao i da cena nije fiksna te da je i dogovor moguć.

- Prodajem kuću i 2 hektara zemlje selo Sibnica opstina Blace toplicki okrug. Kuća je odmah useljiva površine oko 100 kvadrata sa svim pratećim objektima, plac oko 50 ari. Ima struju i bunarsku voda, napisao je vlasnik.

- Cena 25.000 evra. Nije fiksna.

Podsećamo, na Fejsbuku je objavljen još jedan atraktivan oglas za nekretninu sa okućnicom, smeštenu u blizini opštine Lajkovac, u selu Slovac.

Vlasnik prodaje ovu nekretninu za 28.000 evra, ili razmatra zamenu za gotovinu i neki automobil. Kuća sama po sebi nije prevelika, ali dolazi s odličnim pomoćnim objektima i okružena je zelenilom, posebno voćkama o kojima se pažljivo brine.

Vlasnik naglašava da pogled sa ovog mesta "oduzima dah", što se može potvrditi i na slikama koje su objavljene u oglasu.

Jedina mana koju treba pomenuti jeste nedostatak pijaće vode, ali vlasnik je napomenuo da se taj problem može lako rešiti i da postoji dodatno rešenje za ovaj izazov.

- Kuća u mestu Slovac kod Lajkovca: kuća je veličine oko 50 kvadrata plus terasa sa oko 40 kvadrata i šupa od 15 kvadrata, plac ima 11 ari u građevinskoj zoni, skroz u krug ograđen voćkama (kruške, jabuke, šljive, trešnja, dunja, mušmule…paulovnia, lavande…), struja, voda se skuplja iz kišnice u betonirani bazen (zapremine oko 9 kubika) i dalje preko pumpe i 4 filtera u kuću. Nama je to bilo dovljno pa nismo kopali bunar niti hteli da razvlačimo cevi sa okolnog potoka šta li je već, pogled na rudnik i okolne planine od milion evra… cena 28.000 evra, moguća i neka zamena za auto od par hiljada evra plus keš - stoji u opisu oglasa.