PRODUŽENI PRAZNIČNI VIKEND NA ZLATNOJ PLANINI: Odmor za celu porodicu u HOTELU ZLATIBOR!


IZVOR: Republika/M.S. - 28.10.2024 | 16:28


Ne propustite ovu priliku!

Foto: Hotel Zlatibor
PRODUŽENI PRAZNIČNI VIKEND NA ZLATNOJ PLANINI: Odmor za celu porodicu u HOTELU ZLATIBOR!

U susret produženom prazničnom vikendu Hotel Zlatibor nudi Vam priliku da u okviru prazničnog paketa iskoristite nekoliko dana za potpuni odmor i uživanje u raznovrsnim sadržajima, različitim kulturno – umetničkim i zabavnim aktivnostima. U periodu od 08.11. do 12.11. očekuje Vas poseban paket koji uključuje brojne aktivnosti okrenute ka potpunom uživanju i relaksaciji. 

Foto: Hotel Zlatibor

 

Hotel Zlatibor nudi noćenje u različitom tipu soba i apartmana, sa noćenjem na bazi polupansiona (doručak i večera). Tokom perioda trajanja paketa gostima će biti na raspolaganju neograničen pristup luksuznom Magnesium Wellness & Spa centru i fitness centru, kao i dečijem klubu i kreativnim dečijim radionicama. Takođe, gosti će dobiti priliku da koriste usluge Bilijar sale i Bowling kluba sa popustom od 50%, uživaju u ručku u okviru restorana Kalem by Zak sa popustom od 20%, a ukoliko odluče da produže vikend boravak dobiće 20% popusta na dodatno noćenje.

Foto: Hotel Zlatibor

 

Kada je reč o dečijim aktivnostima, u petak (08.11) najmlađi članovi porodice imaće priliku da upoznaju klovna Šašavka koji će ih zabavljati tokom večere i napraviti savršen uvod za njegov „Magični šou“ koji će se održati u subotu (09.11) sa početkom od 17h. Dečija porodična predstava „Pričamo Vam bajke“ biće održana iste večeri u kongresnoj sali hotela sa početkom od 19:30h. 

Foto: Hotel Zlatibor

 

 

Nedelja, 10.11. biće rezervisana za potpuni užitak cele porodice. Prva na repertoaru biće Iluzionistička predstava sa Igorom Trifunovim, srpskim Dejvidom Koperfildom, jednim od najuspešnijih srpskih mađioničara i iluzionista koji će kroz „Igorov magični šou“ napraviti zabavu za pamćenje u kojoj će uživati i deca i roditelji. Iluzionistički spektakl trajaće od 19:30 do 20:30h nakon čega počinje šou „Magični i Neon baloni od sapunice“ u kojima će najmlađi imati priliku da uživaju od 21h.

Foto: Hotel Zlatibor

 

Za kraj nedelje, očekuje Vas veče muzike i poezije kroz koje će Vas voditi Boris Režak i Marko Milošević u čijim ćete stihovima imati priliku da uživate od 21:30h. 
Sve aktivnosti u okviru prazničnog paketa kreirane su sa ciljem da se svaki član porodice odmori, opusti, uživa i stekne nova iskustva kroz različite sadržaje. Pored aktivnosti u okviru hotela, imate priliku da provedete vreme u bajkovitoj prirodi zlatne planine i u potpunosti usporite svoj svakodnevni tempo života. 

Rezervišite svoje mesto već sada i uživajte u luksuznom odmoru, sjajnoj gastronomskoj ponudi u okviru hotela Zlatibor **** kao i u edukativnim i zabavnim aktivnostima za celu porodicu. Iskoristite nekoliko dana na najpopularnijoj porodičnoj destinaciji u Srbiji i kreirajte nove uspomene sa Vašim najdražima.