POČINJE NOVI KRUG IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI"! Čeka vas 10 stanova u Beogradu!


IZVOR: Republika/J.B. - 01.10.2024 | 09:37


Najveći stanovi - trosoban i četvorosoban, biće podeljeni 23. novembra.

Foto: Schutterstock/Printskrin
POČINJE NOVI KRUG IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI"! Čeka vas 10 stanova u Beogradu!

Drugi jesenji krug nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" biće održan od 11. oktobra do 25. novembra ove godine. Kao i u prethodnom kolu, u tom periodu biće podeljeno ukupno deset stanova čija je ukupna vrednost 1,9 miliona evra.

Nekretnine iz naselja Zemunske kapije nalaze se u bubnju za izvlačenje, a prva dva izvlačenja zakazana su za 26. oktobar, kada će biti podeljeni jednoiposobni i dvosobni stanovi, i za 2. novembar, kada su planirani stanovi iste kvadrature. Sedam dana kasnije, 9. novembra, biće podeljena dva trosobna stana, kao i u četvrtom izvlačenju koje je zakazano za 16. novembar.

Najveći stanovi - trosoban i četvorosoban, biće podeljeni 23. novembra.

  • Detalji o kvadraturi stanova


Najmanji jednoiposobni stanovi imaju oko 46 kvadrata, dvosobni su oko 54, a trosobni oko 75 kvadrata. Površina najveće četvorosobne nekretnine odnosno dupleksa iznosi 102 metra kvadratna, što pruža budućim dobitnicima raznovrsne opcije za životni prostor.
  • Učešće i pravila igre


Ovo je već šesti ciklus ove nagradne igre koja se organizuje od 2017. godine, a do sada je dodeljeno 75 stanova u Beogradu. Pravila su ostala ista kao i u prethodnim krugovima - učestvuju svi fiskalni računi iz ove godine, a svaki pazar plaćen karticama računaće se kao dva koda, pružajući učesnicima dvostruku šansu za dobitak. Nagradna igra ima za cilj borbu protiv sive ekonomije, te stoga predstavlja značajan korak u promociji poštovanja poreskih propisa i podsticanju legalnog poslovanja.

Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi" pruža građanima priliku da se, kroz svoje svakodnevne kupovine, uključe u borbu protiv sive ekonomije i istovremeno steknu šansu za osvajanje vrednih nagrada. Sa izuzetno atraktivnim nagradama poput stanova u Zemunskim kapijama, ova inicijativa nastavlja da privlači pažnju javnosti i doprinosi promociji legalnog poslovanja.

BONUS VIDEO