MINISTAR MALI PREDSTAVIO DRUGI KRUG IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Možete dobiti 10 stanova, a EVO i kada je prvo izvlačenje!


IZVOR: Republika/J.B. - 02.10.2024 | 10:39


Izvlačenje će biti subotom na RTS-u.

Foto: Schutterstock/Printskrin
MINISTAR MALI PREDSTAVIO DRUGI KRUG IGRE "UZMI RAČUN I POBEDI": Možete dobiti 10 stanova, a EVO i kada je prvo izvlačenje!

Ministar finansija Siniša Mali predstavio je u Palati Srbija drugi krug nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2024“.

Prvo izvlačenje u okviru ovog jesenjeg kruga biće održano u subotu, 26. oktobra, dok će poslednje biti 23. novembra. Izvlačenja će se prenositi uživo na RTS-u svake subote u 18 časova.

- To znači da ćemo i u ovom krugu imati pet izvlačenja tokom kojih ćemo dodeliti deset stanova u Beogradu - napisao je Mali na Instagramu.

Deset stanova koji će biti dodeljeni srećnim dobitnicima nalaze se u naselju Zemunske kapije. Što se tiče njihove veličine, dva su jednoiposobna (po 46,7 kvadrata), dva dvosobna (po 54 kvadrata), pet trosobnih (72 do 76 kvadrata) i jedan četvorosoban dupleks od 102 kvadrata.

Ukupna vrednost nagradnog fonda, odnosno deset stanova koji će građanima biti dodeljeni, iznosi oko 1,9 miliona evra (1.901.804,85 evra).

U nagradnoj igri učestvuju svi računi koji su učestvovali i u prvom krugu nagradne igre, a nisu izvučeni, plus računi koji su poslati u međuvremenu, po završetku prvog kruga. Dakle, aplikacija „Uzmi račun i pobedi“ je sve vreme aktivna i građani sve vreme mogu da skeniraju račune.

Ukupno je do sada poslato oko 150 miliona računa (148.217.144), i dodeljeno oko 180 miliona jedinstvenih kodova (179.242.706). Ovde je važno da podsetim da plaćanje karticama predstavlja dvostruku priliku za dobitak. Naime, ako je račun plaćen karticom, učesnik u nagradnoj igri ima duplu šansu da bude izvučen, s obzirom na to da mu za plaćanje karticom pripadaju dva koda, a sve u cilju borbe protiv sive ekonomije i podsticanja bezgotovinskog plaćanja.

- Pozivam građane, koji se nisu uključili u nagradnu igru, da to sada učine, kao i one koji već učestvuju da nastave da šalju račune. Validni su svi računi koji su izdati u ovoj godini, bez obzira na vrednost - zaključio je Mali.

 

 

BONUS VIDEO