DAN FONDA PIO: Nagrađeni svi zaposleni koji rade na Kosovu i Metohiji! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 11.10.2024 | 17:42


"To je samo jedan mali gest da pokažemo da njihova država, naša država, Republika Srbija, stoji uz njih", naglasio je direktor Fonda PIO Relja Ognjenović

Foto: Printscreen
DAN FONDA PIO: Nagrađeni svi zaposleni koji rade na Kosovu i Metohiji! (VIDEO)

Povodom obeležavanja Dana Fonda PIO, 10. oktobra, koji se u poslednje tri godine obeležava uručivanjem povelja najboljim radnicima iz svih organizacionih jedinica, po odluci direktora Fonda najboljima je ove godine proglašeno i svih 60 zaposlenih u RF PIO koji rade na teritoriji AP Kosova i Metohije u znak podrške i jasne poruke da Fond misli na
njih i odaje im priznanje za trud i zalaganje da se poslovni procesi odvijaju uprkos pritiscima kojima su svakodnevno izloženi.

To je samo jedan mali gest da pokažemo da njihova država, naša država, Republika Srbija, stoji uz njih, da njihov Republički fond PIO stoji uz njih, a da se njihova borba vidi ne samo u Beogradu, već i van granice ove zemlje, da je njihova volja za opstanak i ostanak na Kosovu i Metohiji nesalomiva i da oni najbolje znaju da za Srbe i državu Srbiju predaja nikad nije bila i nikad neće biti opcija – naglasio je direktor Republičkog fonda PIO Relja Ognjenović.

U ime zaposlenih na teritoriji AP Kosovo I Metohija, direktor Službe Direkcije Fonda sa sedištem u Prištini, dr Igor Simić, rekao je da su uprkos svim dešavanjima i pritiscima, ojačani i Služba Direkcije Fonda, sve filijale i svi zaposleni.

Moj najveći uspeh kao direktora je što je zahvaljujući zapošljavanju ljudi na prostoru Kosova i Metohije, za vreme direktora Relje Ognjenovića, rođeno više od 20 beba unutar Fonda PIO – istakao je dr Igor Simić.

BONUS VIDEO: