VULIN DEMOLIRAO JADRANKU KOSOR: Ona ima fiksaciju na Vučića, to je slučaj za psihijatriju - svest joj se pomuti kad pomisli na predsednika srbije


IZVOR: Republika - 18.11.2021 | 10:49


Ministar policije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin reagovao je na napade bivše premijerke Hrvatske Jadranke Kosor na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Foto: HRT/Novo jutro/Screenshot
VULIN DEMOLIRAO JADRANKU KOSOR: Ona ima fiksaciju na Vučića, to je slučaj za psihijatriju - svest joj se pomuti kad pomisli na predsednika srbije

- Tražim od tužilaštva da sasluša Kosor, ona je slučaj ili za tužioca ili za psihijatra. Ne znam šta je uzrok fiksacije Jadranke Kosor prema Aleksandru Vučiću, ali znam da joj mržnja i zavist pomute svest svaki put kada pomisli na Aleksandra Vučića - kaže Vulin.

On ističe da uprkos bujici laži hrvatskih medija i političara, Aleksandar Vučić nikada nije nosio snajper, baš kao što 1991. godine nije bio u Hrvatskoj i baš kao što su mu ustaše u Drugom svetskom ratu poklale gotovo celu porodicu.

- Tražim od našeg tužilaštva da uputi zamolnicu Hrvatskoj i da zahteva saslušanje Jadranke Kosor na sve što je slagala o Aleksandru Vučiću. Istinu već znamo, ali bilo bi dobro da utvrdimo da li je Jadranka Kosor slučaj za tužioca ili za psihijatra - kaže on.

Kako kaže, u oba slučaja građani Hrvatske bi mogli da vide ko ih je vodio i da razumeju zašto zaostaju za Srbijom.

- Mi imamo Aleksandra Vučića koji radi, a oni Jadranku Kosor koja bulazni i laže - dodao je ministar.