PETKOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori


IZVOR: Tanjug, Republika - 22.01.2022 | 11:34


Predsednik Aleksandar Vučić je odavno objavio bespoštedni rat kriminalnim organizacijama u Srbiji, a priprema atentata na njega je očito očajnički pokušaj osvete srušenih kriminalnih bosova, navodi se u izjavi člana Predsedništva SNS-a Petra Petkovića.

Foto: Tanjug
PETKOVIĆ O PRIPREMI ATENTATA NA VUČIĆA: Naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori

Petković navodi da se ti bosovi nadaju da će, ukoliko uklone jednu osobu, moći da zagospodare Srbijom.

- Srbiju niko neće moći da blokira na putu razvoja kojim ju je nezaustavljivo poveo predsednik, jer moderna i uspešna Srbija je nacionalni projekat, i iza njega stoji, ne samo stranka na čijem je čelu predsednik Vučić, već i najširi slojevi našeg društva, spremni da brane ono što je poslednjih godina postignuto - saopštio je Petković.

On dodaje da su očekivani podsmeh i zluradost kojom su informaciju o pripremi atentata na predsednika, inače dobijenu iz relevantnih i kredibilnih izvora, propratili pojedini mediji i pojedinci.

Petković ocenjuje da takvi "nastupaju po nalogu jedne drugačije i možda i podmuklije grupe kriminalaca, koja bi takođe da prljavim novcem i na nasilan način preotme Srbiju".

- Srbija nije zemlja beslovesnih ljudi, i naši građani veoma dobro umeju da razluče ko se za Srbiju bori, a ko bi da je obori - poručio je on.

Dodao je da će Srbija nastaviti da nezaustavljivo ide napred i da se nikada neće pristati na povlačenje pred onima koji bi da "našu zemlju rastrgnu na komade".