I POSLE 10 GODINA VUČIĆ UŽIVA POVERENJE GRAĐANA: Jovana Jeremić je pokazala anketu, predsednik prokomentarisao OVIM REČIMA!


IZVOR: Republika - 13.02.2022 | 08:33


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je gostujući na TV Pink da je ponosan na činjenicu da mu posle 10 godina vlasti u Srbiji građani i dalje veruju.

Foto: TV Pink/printscreen
I POSLE 10 GODINA VUČIĆ UŽIVA POVERENJE GRAĐANA: Jovana Jeremić je pokazala anketu, predsednik prokomentarisao OVIM REČIMA!

Gostujući u Novom jutru kod Jovane Jeremić, šef države je naglasio da govori o brojnim temama, a jedna od njh je i anketa koju je pokazala voditeljka.

Prema toj anketi, predsednik Srbije i dalje uživa nepodeljno poverenje građana.

- Pomenuli ste poplave. Od poplava do korone, to su stotine neprospavanih noći, da sve stignete na vreme, nabavite respiratore, da odbranite mesta od poplava. Da podižete zemlju, i živite za svaku fabriku, za svaki kilometar puta. I mnogi to cene, ali ima i onih kojima je bolje, ali neće da kažu to. Mnogi uzimaju bolji život zdravo za gotovo. I to je normalno, ljudi imaju pravo da žele drugačije, imaju pravo da im se čini da bude mnogo bolje - rekao je Vučić.

Vučić je potom imao priliku i da čuje glas građana, koji su govorili o problemima koji treba da se reše u Srbiji, pohvalivši njegovo upravljanje državom.

Uživo intervju sa predsednikom Srbije možete pratiti na našem sajtu.