"PORUČITE MU DA GA JOŠ ČEKAM"! Predsednik Vučić otkrio kaga baš priželjkuje da ugosti u Srbiji, a on nikako da dođe!


IZVOR: Republika - 28.06.2023 | 20:57


Vučić je zamolio da mu još jednom prenesu poziv da poseti Srbiju, da ga, kako je rekao, "moli mali predsednik iz one male zemlje" da dođe i da mu građani ukažu poštovanje.

Foto: Milos Tesic/ATAImages
"PORUČITE MU DA GA JOŠ ČEKAM"! Predsednik Vučić otkrio kaga baš priželjkuje da ugosti u Srbiji, a on nikako da dođe!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je večeras na otvaranju poslednje deonice obilaznice oko Beograda, od Straževice do Bubanj Potoka, poručio predsedniku Kine Si Đinpingu da ga on i narod Srbije mole i čekaju da dođe u posetu.
 

- Podsetite Sija da ga i dalje čekam i da neću da sačekam kraj mandata, a da on ne dođe  ponovo u Srbiju - rekao je Vučić na svečanosti kojoj su prisustvovatli ambasadorka Kine Čen Bo i predstavnici kineske kompanije koja je učesvovala u izgradnji Obilaznice.
 

On je zamolio da mu još jednom prenesu poziv da poseti Srbiju, da ga, kako je rekao, "moli mali predsednik iz one male zemlje" da dođe i da mu građani ukažu poštovanje. 
 

- Mi bismo to znali da cenimo i poštujemo - poručio je Vučić.

 

On je naglasio da kada je reč o razvoju zemlje veoma računa na podršku prijatelja iz Kine. 
 

- Nama su kineski investitori u poslednje dve godine tri od prvih pet i  na listi najvećih izvoznika - naglasio je Vučić.
 

On je dodao su kod nas najmanje tri od pet kompanija kineske.
 

- To samo pokazuje koliko Kina znači i koliko budućnost i razvoj ove zemlje zavisi od prijateljske podrške Narodne republike Kine - rekao je predsednik.

Bonus video: