PREDSTOJEĆI IZBORI ĆE BITI IZBOR IZMEĐU PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI: Vučić o ujedinjenju opozicije: Pretili batinjanjem pa u jednom danu promenili stav


IZVOR: Republika - 18.10.2023 | 11:34


Srbija protiv nasillja nikada nije bila autonomni građanski pokret, već projekat Đilasa, Aleksića i ostalih-rekao je predsednik Vučić

Foto: Pink
PREDSTOJEĆI IZBORI ĆE BITI IZBOR IZMEĐU PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI: Vučić o ujedinjenju opozicije: Pretili batinjanjem pa u jednom danu promenili stav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarišući ujedinjenje opozicije na jednu listu rekao je da "Srbija protiv nasilja" nikada nije bila autonomni narodni pokret, već organizacija Dragana Đilasa, Mike Aleksića i tasta.

Rekao je da će predstojeći izbori biti izbor između prošlosti i stranaka bivšeg režima koje bi da vrate zemlju u prošlost i budućnosti u koju vode oni koji su svojim odgovornim pristupom pokazali da Srbija može biti bogatija da ima više zaposlenih, više izgrađenih pruga, puteva, bolnica, stadiona i svih ostalih stvari koje su neophodne.

- Na narodu je da izabere, mi ćemo naravno volju građana priznati, a moje je da čestitam pobedniku. Ja vidim da su oni u svoju pobedu sigurni, a mi koji ne gledamo u prošlost i koji želimo da gledamo u budućnost borićemo se i pokušati da pobedimo  - poručio je on iz Kine, posle učešća na ekonomskom forumu. 

Vučić je rekao da će više o svemu govoriti 21. oktobra, na obeležavanju 15 godina od osnivanja SNS u Šapcu kada će pored njega govoriti i predsednik stranke Miloš Vučević.

- U svemu možete da uočite tri stvari. Prvo da Srbija protiv nasilja nikada nije bila autonomni narodni pokret, već organizacija Dragana Đilasa, Mike Aleksića i tasta. Pod dva mnogi u svetu ne vole da vide i ne žele da vide Srbiju koja je jača od okruženja - već da se utopi u sivilo i propada kao ranije. Treća stvar - svaki glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu. Sve će se na kraju sliti u milione koje on skuplja na svojim računima - zaključio je Vučić.

BONUS VIDEO