DA LI JE MILOVAN BRKIĆ NOVI UREDNIK "DANASA"? Prevazišli najveće tabloide - bruka i sramota!


IZVOR: Republika - 03.11.2023 | 11:14


"Danas" briljira ovih dana, u stilu najvećeg tabloidnog smeća! Dotakli su dno dna!

Foto: Tanjug/Sava Radovanović, Printscreen/https://www.instagram.com/tomamomirovic/
DA LI JE MILOVAN BRKIĆ NOVI UREDNIK "DANASA"? Prevazišli najveće tabloide - bruka i sramota!

Zbog mržnje prema predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću, spremni su na sve! Pa čak i da objave gnusne i neukusne laži.

Da podsetimo, tajkunski dnevni list "Danas" objavio je na svojoj strani odvratan naslov - "Ko je Musliju, za kog Vučić tvrdi da nije njegov otac". 

Imamo jedno pitanje, ko vam uređuje novine? Jer, složićete se, izgleda kao da ovakve tekstove pušta Milovan Brkić (urednik "Tabloida" i dežurni na protestima, a koji je svojevremeno i pozivao na ubistvo predsednika Vučića)!

Reagovali i ministri i premijerka

Ovim ste sve o sebi rekli. Vi ste "profesionalni" mediji?!? Necivilizovani sadisti i mrzitelji. Udarate u nadi da niko ovo ne može da izdrži, da njegova porodica ne može da izdrži. Sram da bude i vas i sve koji ostanu nemi na ovo. Podrška Aleksandru Vučiću i porodici Vučić. Pobedićemo - napisala je premijerka Ana Brnabić.

Đubrad najveća! Kakav neopevani šljam! Platićete za ovo i bićete i vi počišćeni na ovim izborima, filijalo Dragana Đilasa za najprljavije poslove - napisao je ministar trgovine Tomislav Momirović.

Porodica Vučić redovno na meti 

Podsetimo, porodica predsednika Aleksandra Vučića bila je često meta tajkunskih medija. Kada im je trebao neko da ga optuže za "Jovanjicu", kriv im je bio Andrej Vučić. Za kriminal i šverc droge, sam predsednik, a neretko su i deca bila na udaru.

Sve sa jednim ciljem - da destabilizuju i umanje velike uspehe koje je ova vlast uradila od 2012. godine do sada!

BONUS VIDEO: