PREDSEDNIK SNS MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Odlučujemo o budućnosti Srbije, ne smemo stati!


IZVOR: Republika - 17.11.2023 | 20:22


Predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević posetio je danas Opštinski odbor Zemun gde je održao sastanak sa članstvom.

Foto: SNS
PREDSEDNIK SNS MILOŠ VUČEVIĆ PORUČIO: Odlučujemo o budućnosti Srbije, ne smemo stati!

 Tokom sastanka, Vučević je istakao da je puno urađeno za Zemun, ali da je potrebno nastaviti sa radom i suočiti se sa velikim izazovima koji su pred njima.

Na početku sastanka, predsednik je sumirao rezultate rada istakavši da se mnogo toga uradilo za Zemun, ali da to nije dovoljno i da ne smeju stati na postignutim rezultatima. On je naglasio da je ovo važan momenat za Srbiju i da nije u pitanju samo pobeda SNS, već pobeda cele zemlje.

"Ovo nisu izbori za mandat više, nije u pitanju statistika. Odlučujemo da li ćemo se vratiti na period pre 2012. ili nastaviti napred. Zato vas molim da razgovarate sa ljudima, da dođete do svakog čoveka i objasnite da su ovo sudbonosni izbori. Odlučujemo o budućnosti naše Srbije, o budućnosti naše dece, deci naše dece. I zato odavde u pobedu, Zemun ne sme pasti. Izbor je jasan - Aleksandar Vučić i Srbija ne sme da stane", poručio je Vučević. POGLEDAJ GALERIJU


Nakon sastanka u Zemunu, predsednik Vučević je posetio saborce u Mošorinu. On je istakao da su ovi izbori sudbonosni, ali suštinski vrlo jednostavni. Na jednoj strani je lista "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", dok su na drugoj strani sve ostale liste koje imaju zajedničkog "gazdu" - Dragana Đilasa.

"Imamo one koji su veliki evropejci, a imamo i one koji će reći da mi nismo dovoljno dobri Srbi ili patriote. Ovi drugi će ući u koaliciju sa onima koji tvrde da je Kosovo nezavisno i da Srbija treba da bude u NATO paktu. Zato vas molim da uradimo sve da naša pobeda bude čista, ne zbog matematike i statistike, već zbog naše Srbije. Izbor je jednostavan - broj 1 "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane", rekao je Vučević i dodao: "U pobede, za Srbiju, za Mošorin, za Titel, za naše potomke, a prvenstveno za našu decu! Živela Srbija!"

BONUS VIDEO