"KONSTATOVALI SMO OBOJICA DA SRBIJA NE SME DA STANE"! Predsednik se sastao sa Miloradom Dodikom! (FOTO)


IZVOR: Republika/J.B. - 13.12.2023 | 13:50


Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav/printscreen
"KONSTATOVALI SMO OBOJICA DA SRBIJA NE SME DA STANE"! Predsednik se sastao sa Miloradom Dodikom! (FOTO)

- Odličan razgovor sa predsednikom Miloradom Dodikom Svakako, naš poslednji susret pred izbore 17.decembra. Zahvalio sam se predsedniku Dodiku na izuzetnoj saradnji u prethodnom periodu, a posebno na iskazanoj želji da politika koju sam predstavljao u Srbiji odnese pobedu na nedeljnim izborima. Konstatovali smo obojica da Srbija ne sme da stane - napisano je u opisu fotografije susreta na zvaničnom Instagram profilu predsednika Vučića. 

 

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primiće danas u Novom Sadu Orden prvog stepena Slovačke Evangeličke crkve za izuzetne dosadašnje zasluge i podršku slovačkoj crkvi i narodu.

Predsednik Srbije primiće orden Slovačke Evangeličke a.v. crkve u 15.45 časova, najavila je Služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Inače, predizborni skup liste „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održava se danas u Novom Sadu.

Lista „Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane“ održaće predizborni skup u sredu, 13.12.2023. godine, u 16 časova, na kojem će govoriti Aleksandar Vučić.

Predizborni skup biće održan u Novom Sadu, u JP Sportski i poslovni centar Vojvodina (Sutjeska 2).

Podsećamo, predsednik je do sada bio na predizbornim skupovima u Prokuplju, Jagodini, Smederevu, Beogradu, ali je uporedo stizao i da se bavi bitnim temama, poput otvaranja gasnog interkonektora Srbija - Bugarska u Nišu. 

BONUS VIDEO: