KASNO JE ZA LEX SPECIALIS! Ana Brnabić žestoko odgovorila opoziciji: "Đilasovce je mrzelo da napišu i predlog zakona"!


IZVOR: Republika - 05.04.2024 | 18:00


Predsednica Skupštine Srbije, Ana Brnabić, poručila je opoziciji da je kasno za leks specijalis.

Foto: printscreen/Tanjug
KASNO JE ZA LEX SPECIALIS! Ana Brnabić žestoko odgovorila opoziciji: "Đilasovce je mrzelo da napišu i predlog zakona"!

Ističe da je kasno za leks specijalis jer su izbori za Beograd raspisani, a đilasovce je "mrzelo" čak i da napišu predlog leks specijalisa.

- Oni problem imaju samo sa datumom, a taj datum traže u odnosu na to kada oni misle da su popularniji ili manje popularni - objasnila je Ana Brnabić.

Dodaje da đilasovci ne bi tražili u septembru hitne izbore u roku od dva meseca da su imali problem sa biračkim spiskovima i izbornim uslovima.

Napominjemo da je danas održana sednica Predsedništva SNS posle koje se Ana Brnabić obratila javnosti.

Ana Brnabić je rekla i da je danas usvojena gradska lista, i da će GIK sutra imati sednicu oko pola 11, na kojoj će usvojiti sve modele obrazaca.

Sutra od 12 časova SNS sa koalicionim partnerima kreće sa skupljanjem potpisa za ponovljene izbore u Beogradu, kaže ona.

- Sutra u 10 časova ćemo u prostorijama naše stranke potpisivati koalicioni sporazum. Idemo na izbore sa strakama koje smatraju da se Beograd dobro razvijao pod vlašću SNS, da smo pokazali da imamo dobru i jasnu viziju za Beograd i za razvoj grada, a da taj razvoj uključuje sve bolji kvalitet života za sve koji žive u Beogradu - kazala je ona.

Dodaje da kampanja počinje odmah. Ističe da će, kao što je rekao Aleksandar Vučić, zbog toga sa čim se sve Srbija suočava, kampanja biti drugačija.

Bonus video