VUČIĆ NASTAVLJA DIPLOMATSKU BORBU: Predsednik sa ambasadorima azijskih zemalja


IZVOR: Republika - 30.04.2024 | 13:25


Ponosan sam na prijateljstvo i poštovanje koje Srbija ima posebno među azijskim zemljama u odbrani prava, pravde, morala i civilizovanog svetskog poretka, napisao je Vučičć na svom Instagram nalogu.

Foto: instagram.com/buducnostsrbijeav
VUČIĆ NASTAVLJA DIPLOMATSKU BORBU: Predsednik sa ambasadorima azijskih zemalja

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić ugostio je na ručku ambasadore azijskih zemalja.

- Sa našim prijateljima, ambasadorima azijskih zemalja u Srbiji, razgovarao sam o regionalnim i geopolitičkim prilikama, detaljno ih upoznavši sa svim izazovima i pritiscima sa kojima se suočavaju naša zemlja i srpski narod - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram nalogu.

 

 

Vučič je dodao i to da podrška koju Srbija dobija mnogo znači:

- Ponosan sam na prijateljstvo i poštovanje koje Srbija ima posebno među azijskim zemljama u odbrani prava, pravde, morala i civilizovanog svetskog poretka. Takva podrška za Srbiju predstavlja veru u drugačije i bolje sutra za sve nas.

Podsetimo, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obići će sutra pripremne radove na izgradnji kompleksa EXPO 2027, gde će prisustvovati ceremoniji početka radova na izgradnji Nacionalnog fudbalskog stadiona.

Iz službe za saradnju sa medijima predsednika Republike najavljeno je da će obilazak pripremih radova i ceremonija početka radova na izgradnji Nacionalnog stadiona početi sutra u 10 časova.